Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fekvő gipszet kaptam nem soká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekvő gipszet kaptam nem soká leszedik és kapok járó gipszet és el mondjam gipszen a lábom a csajnak h szeretem?

Figyelt kérdés

2013. febr. 2. 17:47
1 2
 11/19 Pretty Ballerina ***** válasza:
Nem a bukását akarom, viszont sokkal jobb, ha valaki elég bátor ahhoz, hogy kinyissa a száját, és elmondja, mit gondol.
2013. febr. 2. 17:57
 12/19 anonim ***** válasza:

11

Ez a srác elég bátor, te viszont vissza akarod ezerrel tartani és próbálod lebeszélni, ami nem szép dolog, mert ezzel beleavatkozol a srác szabad akaratába.

Hagyd, hogy mindenki úgy lépjen ahogy akar a szabad akarat jogán.

2013. febr. 2. 18:01
 13/19 anonim ***** válasza:

11

Arról már ne is beszéljünk, hogy miért szólsz bele?

2013. febr. 2. 18:02
 14/19 Pretty Ballerina ***** válasza:

12-es!

Ne haragudj, de ilyen sületlenséget, mint amit te most itt leírtál, rég nem hallottam.

Először is, ő itt feltett egy kérdést, amire választ vár, és én adtam is, elmondtam a véleményem. Ha ezerrel vissza akarnám tartani, akkor odamennék hozzá, pisztolyt tartanék a fejéhez, és megfenyegetném, hogy tudtára ne merje adni a lánynak az érzéseit, különben lelövöm.

Egyébként, ha figyeltél volna, nem azt mondtam, hogy ne tegye, hanem azt, hogy ne ÍGY tegye. Van különbség.

Nekem a móddal van bajom. És tudtommal viszont ahhoz tényleg van jogom, hogy szabadon formáljak véleményt valamiről.

Nem beszélve arról, hogy egy olyan válasz, amiben azt mondom ne tegyen valamit, nem különb attól, mint amiben bátorítják. Az is teljesen ugyanolyan beleszólás a szabad akaratába, csak a mód mellett szól.

Bár, ha az akarata olyan szabad, és valóban olyan bátor, mint amilyennek te is beállítod, akkor az én kis kommentem nem szól bele a világon semmibe, nemde?

2013. febr. 2. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:

"Pretty Ballerina válasza:

Ne, pls."

Ez te írtad, ugye? Akkor szerintem az utsó reakciód abszolút felesleges volt.

2013. febr. 2. 18:33
 16/19 Pretty Ballerina ***** válasza:
Mivel a kérdés az elmondás módjára vonatkozott, arra reagáltam. :)
2013. febr. 2. 18:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Megalázó gipszel oda menni és el mondai ? ÉS ha igent mond lehet csak szánalomból mert gipsz van a lábamon ?
2013. febr. 2. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda hozzá, nem hiszem, hogy a gipsz miatt megsajnál, de ha téged zavar, akkor várj vele addig, amíg teljesen egészséges leszel megint. Sok sikert! :)
2013. febr. 2. 19:28
 19/19 PriKillerZelee válasza:
Szerintem menj odahozzá kérdezd meg és utánna mond azt neki hogy meg tutsz bocsáltani a gips miatt ?? azt mondja majd igen hidd el nekem sikerült :D
2013. febr. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!