Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha bele karolok egy fiúba az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bele karolok egy fiúba az félreérthető?

Figyelt kérdés
Csak barátok vagyunk, mondjuk nekem egy kicsit tetszik, de nem akarom hogy megtudja, meg amúgysem szeretném ha elromlana a barátságunk. De vonzódom hozzá na. És ha megyek mellette, pl valamelyik nap is sétáltunk a buszhoz, és olyan szívesen bele karoltam volna. Vagy ezzel elrontok mindent?
2013. febr. 2. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 2. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Mármint mi nem.

Nem félreérthető, vagy ezzel nem rontok el mindent? :D

2013. febr. 2. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
nem rontassz el vele semmit :D
2013. febr. 2. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Most én kérdeznék tőled :D azért karolsz bele mert tetszik vagy csak úgy?
2013. febr. 2. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát csak úgy mert tetszik :D Mert olyan jó lett volna hozzáérni, meg amúgy nem volt valami jó úgy menni vele, hogy volt közöttünk hely.

De még nem karoltam bele, csak akartam volna.

2013. febr. 2. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
ha szerinted őt nem zavarná, karolj bele :)
2013. febr. 2. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egy lány belekarol egy fiúba, az MINDIG jelent valamit. :) És ha nem hülye a pasi, akkor le is veszi ezeket a jeleket. Csakúgy nem karolsz bele senkibe, csak akkor ha tetszik! :)

Különben miből gondolod, hogy "elrontanál vele mindent"? Lehet ő is pont arra vár, hogy belekarolj végre... :)

2013. febr. 2. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha magadtól belekarolsz, és nem azért mert esik az eső és 1 esernyőtök van, az elég egyértelmű. Ha nagyon szeretnéd, akkor meg ne hazudj magadnak, tedd meg.
2013. febr. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!