Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most komolyan ennyire félreért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ennyire félreérthető lennék?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha egy régi fiú ismerősömmel véletlenül összefutok, és kedves vagyok hozzá, akkor rögtön azt hiszi, hogy bejön nekem, illetve, hogy nyugodtan bepróbálkozhat? Miért nem jut az eszükbe az, hogy csak szimplán mindenkivel kedves vagyok? Vagy velem lenne a gond? Szép lassan nem tudom őket levakarni magamról. Mit csináljak? Nem akarok velük tapló lenni.

16L

2013. jan. 29. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan,hogy én is alapból kedves vagyok minden csajjal,és sok azt hiszi,azért,mert be jön nekem.Hát ilyen a stílusod,szokj hozzá a kéretlen kérőkhöz.
2013. jan. 29. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam járni:)

Sok ember közönyös, lekezelő a másikkal, ez van megszokva, ezért lehet egyesek számára ez félreérthető:)

21l

2013. jan. 29. 14:58
 3/4 Pretty_Fighter ***** válasza:
Ja,velem is szokott lenni.Ha már kedves és normális vagyok,miért jelenti azt,hogy járni is szeretnék vele?!:D
2013. jan. 29. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok ilyen az alaptermeszetem.Volt mar olyan hogy engem is felreertettek es hogy en is felreertettem a sracot.
2013. jan. 29. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!