Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya, ha a barátom alacsonyabb nálam?
Figyelt kérdés
Illetve még nem tudom hoogy járjak e vele,e-miatt:S
Járjak vele,ez nem akadály?:S
én 15 vagyok/L,ő 16/F
2009. szept. 3. 16:10
11/22 anonim válasza:
Attól függ, mekkora a különbség: egy Zsákos Frodó - Arwen táv azért már húzós, de ha 5 max. 10 cenit, az még lenyelhető. Akinek nem tetszik, az meg bekaphatja!
12/22 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével, mert most is inkább arra vagy kiváncsi a többiek mit gondolnak erről :D vicces vagy nem vicces, ha szeretnéd nem zavarna téged ^^"
13/22 anonim válasza:
Miért nem normális,ha egy srác alacsonyabb,mint 1 csaj??Srácnak farka van,csajnak meg puncija,és tök mindegy,hogy a srác 160,vagy 170,akkor is farka marad és nem lesz hirtelen nő belőle... -.- Nálam is alacsonyabb a barátom,és mikor kézen fogva sétálunk az utcán,valahogy senki nem röhög.Vajon miért?Mert nem csak olyan szűkagyú emberek vannak,akik lenéznek vkit azért,mert a srác alacsonyabb a csajnál.Akkora egy gyökér emberek léteznek,Istenem.Egyébként,ha nem lenne normális,akkor az állatvilágban sem lenne jelen,márpedig jelen van...
14/22 anonim válasza:
ha szereted, akkor semmi sem számít!
16/22 anonim válasza:
Mi 14 éve vagyunk együtt én 160 cm vagyok a párom 173cm,szerintem nem a magasság a fontos ,meg nem az hogy mások mit mondanak,úgy értem rátok nézve negatív értelembe
17/22 anonim válasza:
Sztem is inkább fura mint csúnya...nekem is volt egy barátom aki alacsonyabb volt kaptam is a cinket a haveroktól de nem nagyon érdekelt...ha szeretitek egymást ez nem akadály.
18/22 anonim válasza:
Mi a párommal pont egy magasságban vagyunk. Elejében zavart, de mostmár egyikünket sem érdekli a dolog, mert ha én kihúzom magam, akkor ő jóval alacsonyabbnak néz ki mellettem. Ettől függetlenül biztonságban érzem magam mellette, és senkitől nem kaptunk cikizést, egyébként sem érdekelne. Ha szereted, akkor ne arra koncentrálj, hogy mások mit gondolhatnak rólatok, hanem arra, hogy szeretitek egymást. :) A kapcsolat elején természetes, hogy zavarni fog, de ha szerencséd van, megszokod. :) És a srác még nőhet is!
AS.
19/22 anonim válasza:
A kemény 150 cm-mel nem hiszem, hogy akadna nálam alacsonyabb fiú, akivel járhatnék, tehát erre nem tudok mit mondani. :D Viszont ha szereted, és ő is téged, szerintem próbáljátok ki.
20/22 anonim válasza:
Zavaró, mind a 2 fél részére. Én kb 165 vagyok ő meg kb 170 cm. Amikor először találkoztunk, akkor strandpapucsban voltam minden oké volt. Találkoztunk legközelebb egy tömegrendezvényen (OSG) én 15 cm-s magassarkúban és annyira rossz volt lenézni rá... És szerintem neki is zavaró volt. Valószínűleg emiatt is csak 2 puszit adtunk.:(:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!