Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátom alacsonyabb nálam?
Figyelt kérdés
én 168cm vagyok(15/L)
ő pedig 165(17/L)(valszeg azért alacsony am mert cigizik rendszeresen..)
látszik azért h magasabb vagyok...:S
kicsit zavar..de szeretem nagyon:)
2010. jan. 28. 12:20
2/22 anonim válasza:
Szerintem inkább az a gáz, h a barátod is lány.
3/22 anonim válasza:
ha téged nem zavar, ne érdekeljen más véleménye
az a fontos TE mit gondolsz
4/22 anonim válasza:
Ott a lényeg! "kicsit zavar, de szeretem nagyon" Szerintem abszolút nem gáz főleg ha nagyon szereted!
5/22 anonim válasza:
te is gáz vagy, úgyhogy tökmindegy
6/22 A kérdező kommentje:
áhh bocsánat elírtam:)
15/L vagyok és ő 17/F csak siettem és elírtam:)
2010. jan. 28. 12:25
7/22 anonim válasza:
most azon a 3 cm-en nem múlik semmi,csak ha vele vagy ne vegyél fel magassarkút,inkább minnél kisebb legyen a cipőd talpa!
8/22 A kérdező kommentje:
áhh magassarkút nemhordok mióta járunk:)
2010. jan. 28. 12:31
9/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ahogy az sem ha az egyik sokkal, de sokkal magasabb, vagy nagyon kövér!
Szeressék egymást, az a gáz akinek ez gáz!
Na annak van még mit tanúlnia!
T e h á t n e z a v a r j o n!
10/22 A kérdező kommentje:
:):)
2010. jan. 28. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!