Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátom alacsonyabb nálam?
Figyelt kérdés
én 168cm vagyok(15/L)
ő pedig 165(17/L)(valszeg azért alacsony am mert cigizik rendszeresen..)
látszik azért h magasabb vagyok...:S
kicsit zavar..de szeretem nagyon:)
2010. jan. 28. 12:20
11/22 anonim válasza:
ha nem zavar a sámli a kezedben, minket nem zavar:)
12/22 anonim válasza:
Nem gáz. Úristen, mennyi ilyen kérdés volt már. Ja és ne mondj le a magassarkúról.
14/22 anonim válasza:
dehogy gáz, az gáz hogy ilyen eszedbe jut. Nekem barátnőm bár felnőtt emberekről mesélek nem tinikről. Együtt van egy nála vagy 10 centivel fiatalabb férfival, de náluk szebb és összeillőbb párt még soha nem láttam. 3 éve vannak együtt és pont úgy néznek még ma is egymásra mint az első hónapban. Kit érdekelnek a magassági tényezők?!
15/22 anonim válasza:
14:25 nek. "Együtt van egy nála vagy 10 centivel fiatalabb férfival" miaz hogy 10 CENTIVEL FIATALABB hhe? :D
17/22 anonim válasza:
Úgy, hogy az 10 centi volt, csak te a 3 éve vannak együtt résszel kevered
SZÖVEGÉRTÉS 1
18/22 anonim válasza:
érted te! csak azt nem amit írtál :D
19/22 A kérdező kommentje:
13:49-->nem nemvagyok ha elolvasnád akk tudnád h elírtam:)
a barátom 17/F:D
2010. jan. 28. 15:19
20/22 anonim válasza:
huhh baszus tényleg, ezt jól leírtam:D:D és észre se vettem, hát ezen most jót nevettem, szóval logikusan 10 centivel alacsonyabb a pasi:) de köszi hogy szóltatok:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!