Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak olyankor, ha a barátom "alacsonyabb rendűnek" érzi magát?
Dicsérd meg Te is! Nem kerül semmibe.
Ha túl nagyra nő az egója, majd úgy is kipukkad valahol.
(Vagy éppen ettől félted? Nem kell. Van, hogy pont ez segít.)
Igen, épp azért dicséri magát, hogy nálam imponáljon.
Ha dicsérem túl nagy lesz az egója, elszáll vele a világ, és velem is fölényesen viselkedik.
elég parás a srác, szerintem pszichológus kéne neki.
mindegy, hogy valaki visszahúzódik, vagy a nagy arccal túlkompenzálja magát, ugyanúgy kóros önbizalomhiány van a háttérben. utóbbi esetben viszont nehezebb belátnia hogy miújság, mert az egoizmusa erősebb. :)
Nah akkor borulna ki ha felhoznám neki, hogy figyelj, neked pszichológus kell..:D
Valami megoldást szeretnék találni erre a kisebbségi komplexusra, de mégsem állhatok oda elé, és kérdezhetem meg, hogy "figyelj, drágám, most te kevesebbnek érzed magad mellettem..?"
Egyébként ezt is megteheted, miért ne?
De mi bajod van azzal, ha tovább nő az egója? Te rendben vagy magaddal, helyén az önértékelésed, mit zavar, ha Ő fölényeskedik? Ha meg zavar, mondd neki, hogy ne tegye! Egyszerű ez. :P
Nem Neked kell megváltoztatni Őt. A legtöbb, amit tehetsz, hogy tükröt tartasz eléje, ezzel segítve Őt. Sajnos ebben benne van a lehetőség, hogy neki nem fog tetszeni amit lát és világgá szalad tőle. Az élet nem egy habos torta. (...elvtásak!) ;)
Az a bajom van olyankor vele, hogy akkor engem semmibe vesz, lenéz, és magával van elfoglalva. Ha biztatom, növelem az egóját, akkor ez történik. Ha nem, akkor meg rossz kedve van, velem pattog, meg sajnáltassa magát..
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!