Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztam vele tegnap,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam vele tegnap, megfogta a combom. Mi volt ez? 19/l

Figyelt kérdés

Most ez mi volt? A sztori annyi, hogy netes ismerkedés (egyelőre barátkozás) utáni harmadik találkozón történt. Egyébként semmi sem történt eddig ezen kívül, főleg mivel, legalábbis én (de neki is mondtam) barátilag fogtam fel a találkozókat, nem randiként. Célzott rá, hogy megfogjam a kezét, meg a vállamra tette egyszer, de csak ennyi.

Régebben meséltem neki, hogy x, y megfogta a combom, és mennyire meglepődtem (2 esetet meséltem neki) Tesztelni akart, vagy mi?

Hát itt is meglepődtem rendesen, mivel eddig csak max. rátették a kezüket, egy pillanatra, ő meg megfogdosta, és simogatta.. ahogy láttam elég nagy beleéléssel.. (aztán eltereltem a figyelmét, és abbahagyta) Most hogyan viszonyuljak hozzá, ez nem volt túl gyors lépés?? Ha tényleg komoly kapcsolatot szeretne, akkor nem a combfogdosással kéne kezdeni, nem?

2013. febr. 2. 13:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát valahogy közeledni akart NONverbálisan és ez jött mivel beszélgetés alapján levette hogy neked ez bejött anno.Tanulékony a srác örülj neki .
2013. febr. 2. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:

7

A szűzk.urvaság a lehető legrosszabb előadás, és a pasik mindig is lenézik:DD

Mert most vagy játszd a szüzet, vagy a k.urvát-de ne igy:DD

Vagy? ha bővérű vagy, akkor rohand le, de utána ne kérdezősködj:DD

3-aska voltam

2013. febr. 2. 13:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Én miért lennék ezért k*rva? Azt még mondhatod, hogy játszom a szüzet, mert hogy ennyitől meglepődök, de hogy a szűzk*rvát, honnan szűrted le..
2013. febr. 2. 13:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem akar a barátod lenni.
2013. febr. 2. 13:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.... 19 ÉVES vagy!

Babázzanak veled a fiúk, vagy mit csináljanak?:D

2013. febr. 2. 14:12
 16/21 A kérdező kommentje:

Hát több, és kisebb fizikai érintkezések, ölelés találkozó végén, vagy talán még a csókot is előbbre helyezném. Teljesen úgy fogdosott, mintha a barátnője lennék, és természetes lenne, de előtte alig volt valami. Szóval nem az a baj, hogy megfogott így, és nem is az, hogy a 3.-on, de egy kicsit furcsa volt, hogy előtte semmi. (szóval, ha a legalább a másodikon aktívabb)

Írta valaki, hogy gyorsan tanul a srác, végülis igaza van. Tudta, hogy ezért biztosan nem akadok ki annyira, hiszen a többinél sem voltam. Talán ha nem mesélek neki a többiről, akkor nem meri megtenni.

2013. febr. 2. 14:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Sz@rfaszú csávó. Én tuti egyből inkább megpróbáltalak volna megujjazni. Valószínű, h 3x csak barátilag találkoztok. Kutyát akarsz vagy mi a pics@? Ne játsszál már szerencsétlennel, meg ne friendzone-old...
2013. febr. 2. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Nalátod. Adod alá a lovat, aztán meg csodálkozol? Te mégis mit akarsz tőle? Matekleckét?
2013. febr. 2. 14:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Voltak hasznosak is bőven! Mostmár kicsit jobban eltudom helyezni ezt a dolgot a fejemben.

És egyébként nem hiszem, hogy adom alá a lovat.. Előtte is megbeszéltük a barátit, és ő belement. Én ott sem viselkedtem másképpen vele. Mivel neten ismertem meg, így szerintem 3 még lehet baráti, én legalábbis nem tudok egyből randizni, úgy hogy élőben még nem láttam, kell néhány ismerkedős találkozó.(Egyébként nem társkeresőről ismerem, hanem egy fórumról..)

2013. febr. 2. 16:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Mivan?.. Neked randi előtt kell egy találkozó????????
2013. febr. 2. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!