Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam vele tegnap, megfogta a combom. Mi volt ez? 19/l
Most ez mi volt? A sztori annyi, hogy netes ismerkedés (egyelőre barátkozás) utáni harmadik találkozón történt. Egyébként semmi sem történt eddig ezen kívül, főleg mivel, legalábbis én (de neki is mondtam) barátilag fogtam fel a találkozókat, nem randiként. Célzott rá, hogy megfogjam a kezét, meg a vállamra tette egyszer, de csak ennyi.
Régebben meséltem neki, hogy x, y megfogta a combom, és mennyire meglepődtem (2 esetet meséltem neki) Tesztelni akart, vagy mi?
Hát itt is meglepődtem rendesen, mivel eddig csak max. rátették a kezüket, egy pillanatra, ő meg megfogdosta, és simogatta.. ahogy láttam elég nagy beleéléssel.. (aztán eltereltem a figyelmét, és abbahagyta) Most hogyan viszonyuljak hozzá, ez nem volt túl gyors lépés?? Ha tényleg komoly kapcsolatot szeretne, akkor nem a combfogdosással kéne kezdeni, nem?
7
A szűzk.urvaság a lehető legrosszabb előadás, és a pasik mindig is lenézik:DD
Mert most vagy játszd a szüzet, vagy a k.urvát-de ne igy:DD
Vagy? ha bővérű vagy, akkor rohand le, de utána ne kérdezősködj:DD
3-aska voltam
Kérdező.... 19 ÉVES vagy!
Babázzanak veled a fiúk, vagy mit csináljanak?:D
Hát több, és kisebb fizikai érintkezések, ölelés találkozó végén, vagy talán még a csókot is előbbre helyezném. Teljesen úgy fogdosott, mintha a barátnője lennék, és természetes lenne, de előtte alig volt valami. Szóval nem az a baj, hogy megfogott így, és nem is az, hogy a 3.-on, de egy kicsit furcsa volt, hogy előtte semmi. (szóval, ha a legalább a másodikon aktívabb)
Írta valaki, hogy gyorsan tanul a srác, végülis igaza van. Tudta, hogy ezért biztosan nem akadok ki annyira, hiszen a többinél sem voltam. Talán ha nem mesélek neki a többiről, akkor nem meri megtenni.
Köszönöm a válaszokat! Voltak hasznosak is bőven! Mostmár kicsit jobban eltudom helyezni ezt a dolgot a fejemben.
És egyébként nem hiszem, hogy adom alá a lovat.. Előtte is megbeszéltük a barátit, és ő belement. Én ott sem viselkedtem másképpen vele. Mivel neten ismertem meg, így szerintem 3 még lehet baráti, én legalábbis nem tudok egyből randizni, úgy hogy élőben még nem láttam, kell néhány ismerkedős találkozó.(Egyébként nem társkeresőről ismerem, hanem egy fórumról..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!