Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam vele tegnap, megfogta a combom. Mi volt ez? 19/l
Most ez mi volt? A sztori annyi, hogy netes ismerkedés (egyelőre barátkozás) utáni harmadik találkozón történt. Egyébként semmi sem történt eddig ezen kívül, főleg mivel, legalábbis én (de neki is mondtam) barátilag fogtam fel a találkozókat, nem randiként. Célzott rá, hogy megfogjam a kezét, meg a vállamra tette egyszer, de csak ennyi.
Régebben meséltem neki, hogy x, y megfogta a combom, és mennyire meglepődtem (2 esetet meséltem neki) Tesztelni akart, vagy mi?
Hát itt is meglepődtem rendesen, mivel eddig csak max. rátették a kezüket, egy pillanatra, ő meg megfogdosta, és simogatta.. ahogy láttam elég nagy beleéléssel.. (aztán eltereltem a figyelmét, és abbahagyta) Most hogyan viszonyuljak hozzá, ez nem volt túl gyors lépés?? Ha tényleg komoly kapcsolatot szeretne, akkor nem a combfogdosással kéne kezdeni, nem?
A 3. válaszolót nem igazán értem :D
Végülis jó volt, mert tényleg elég nagy beleéléssel csinálta, csak furcsa is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!