Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok sehol sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok sehol sem olyan lányt, aki megfelelne a számomra jellemileg? Tényleg magas lenne nálam a mérce vagy csak foglalt az összes jellemre szerethető, kedvelhető aranyos, cuki lány?

Figyelt kérdés

Nálam külsőre csak annyi a lényeg, hogy ne legyen elhízott és arcra fogjon meg, nem kell tökéletes alakú lány, nem kell nagyon szép lány sem.

Jellemre viszont hatalmas igényeim vannak szerintem. Például fontos nekem, hogy egy lány értelmes, kedves, megértő, odabújós, szeretgetős, humorérzékkel megáldott, kicsit hülyülős, idióta, lökött, de egyben komoly is tudjon lenni, ha olyan helyzetről van szó. Meg valamiért nem vonzanak a túlsáogan nagyszájú, mindenkibe belekötő, egoista, beképzelt, öntelt, csak külsőségekkel és vagyonnal foglalkozó lányok. Olyan lányok érdekelnek, akik a fiú jellemére kíváncsiak inkább és érzelmesek, kicsit romanikusak, érzékenyek, gyengédek. Nagyon fontos még, hogy hűséges legyen egy lány és imádja a szexet is,a szenvedélyes szeretkezéseket, a sokáig tartó csókolózásokat is szeresse és kívánja és ne legyen félénk ezt kimutatni vagy kezdenyezni sem.

De lehet, hogy tényleg nagyok az igényeim?

Haveromék inkább a külsőre fókuszálnak, nálam inkább a jellemen van a magas mérce, mert külsőre szinten minden harmadik-negyedik lány bejön, de azért én sem tudnék akármilyen külsejű lányhoz vonzódni az is igaz.

2013. febr. 1. 00:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szinte minden lány képes így viselkedni, ha olyan fiúval kerül össze, aki ezt kihozza belőle. Én is tudok olyan lenni, mint amit felsoroltál, de nem akárkivel =)
2013. febr. 1. 06:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Sok ilyen lány van, de egyetértek az előttem szólókkal: ehhez kell a megfelelő partner is.

Inkább a pasik nem tudnak bújni, becézni, szeretgetni, mert nincs rá igényük, vagy legalábbis nem tart soká.

Tetszik vagy sem, külső alapján választunk elsősorban, lehet bármilyen fantasztikus belső világa valakinek, ha a külső elvárásaidnak nem felel meg.

2013. febr. 1. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért nem találsz, mert:

- rossz helyen keresed

- nem keresed

- csak az adott helyen keresed

- külsőleg nem sugárzol magabiztosságot

2013. febr. 1. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Nincsenek nagy igényeid, én pont ilyen lány vagyok, de mégse jön össze semmi:(
2013. febr. 1. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:
És te milyen vagy és hány éves?:) Szerintem nem nagyok az igényeid, egy olyan csajt keresel aki tud szeretni és akit viszont tudsz szeretni és tetszik külsőre. Csak még nem akadtatok össze.
2013. febr. 1. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
én is ilyen fiút keresek :)
2015. szept. 17. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!