Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok sehol sem olyan lányt, aki megfelelne a számomra jellemileg? Tényleg magas lenne nálam a mérce vagy csak foglalt az összes jellemre szerethető, kedvelhető aranyos, cuki lány?
Nálam külsőre csak annyi a lényeg, hogy ne legyen elhízott és arcra fogjon meg, nem kell tökéletes alakú lány, nem kell nagyon szép lány sem.
Jellemre viszont hatalmas igényeim vannak szerintem. Például fontos nekem, hogy egy lány értelmes, kedves, megértő, odabújós, szeretgetős, humorérzékkel megáldott, kicsit hülyülős, idióta, lökött, de egyben komoly is tudjon lenni, ha olyan helyzetről van szó. Meg valamiért nem vonzanak a túlsáogan nagyszájú, mindenkibe belekötő, egoista, beképzelt, öntelt, csak külsőségekkel és vagyonnal foglalkozó lányok. Olyan lányok érdekelnek, akik a fiú jellemére kíváncsiak inkább és érzelmesek, kicsit romanikusak, érzékenyek, gyengédek. Nagyon fontos még, hogy hűséges legyen egy lány és imádja a szexet is,a szenvedélyes szeretkezéseket, a sokáig tartó csókolózásokat is szeresse és kívánja és ne legyen félénk ezt kimutatni vagy kezdenyezni sem.
De lehet, hogy tényleg nagyok az igényeim?
Haveromék inkább a külsőre fókuszálnak, nálam inkább a jellemen van a magas mérce, mert külsőre szinten minden harmadik-negyedik lány bejön, de azért én sem tudnék akármilyen külsejű lányhoz vonzódni az is igaz.
Igen, nagyok az igényeid. Manapság már nem divat ilyennek lenni. Szerintem nagyon sokan ilyen lányokat keresnek, s aki megtalálta 7 lakat alá zárja. :)
Sok probléma van a világgal, az országgal, az élet felfogással. Rohadtul változnak az idők, sajnos csak rossz irányba. Ez mindenre kihat.
Valamelyik kérdés alatt láttam egy idézetet, jót nevettem rajta. Teljesen jogos:
"Senki sem hal meg szüzen, az élet mindenkit megbasz." - Kurt Cobain
Szóval aggódalomra nincs ok, ha ez a probléma fenn állna. Túl sokat foglalkoznak egyébként az emberek ezzel a témával. Mi lenne, ha egy napig ne lenne kérdés ebben a témában vagy legalább nem ilyen jellegű. Élni kell ahogy bírsz és bemutatni az életnek, hogy "ennyit érsz".
20F
Nem igaz, hogy nincsenek ilyen lányok, és az sem igaz, hogy eltűntek a férfias férfiak. Ne haragudj, Kérdező, hogy ide borítom, csak már elég volt ebből a "nincsenek hűséges lányok, mindegyik csak a pénzre meg az izmokra hajt", meg "nincsenek normális pasik, mindegyik el van nőiesedve meg csak a ribik kellenek nekik" sírásból... türelem, emberek, türelem, minden kib@szott zsáknak van egy kib@szott foltja, meg is lesz, meg is fogják egymást érdemelni, csak keresni kell, és nem csak a kurv@ interneten, hanem mindenhol, bárhol és akárhol, figyelni és lesz majd... kérdező, hány éves vagy? Merre laksz és mit csinálsz? Amit leírtál, az egy nagy rakás közhely, és hidd el, hogy rám is rám illik, még ha ebben a pillanatban nem is tűnik úgy! És járnál velem? Na ugye!
Emberek, az élet szép, ma csodás idő volt, fél egy van, és léteznek rendes emberek, csak meg kell őket találni!
És bocsáss meg, amiért ezt ideborítottam neked, csak már tényleg elég ezekből az általánosító kérdésekből, amikre szinte adva van a válasz, hogy nem, nincs, ne keresd...
(tudom, én meg minek olvasom. Az ember ilyen, kell valami, amit megleshet, és valami, amin fölháborodhat. Csak most elszakadt a cérna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!