Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelmi csajozni, ha valaki csúnya és emiatt eddig minden egyes lány visszautasította a fiút, akiknél próbálkozott a fiú?
Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 12:14
11/16 anonim válasza:
#10 Tapasztalatból. Ha ronda srác lennél, te is tudnád, h nem baromságok.
12/16 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok az, de van haverom (nem egy jóképű valaki, meg tudom hogy hatalmas taplóság ilyet írni, de a bal arca tiszta pattanás, meg ragya), aki rendszeresen hordja haza a nőket. Tegnap egy baromi jó nő hívott meg minket sörre, miután elittuk a pénzünket. Odament, dumált vele kb 3 percet, majd hozta a csajt, meg 3 sört, amit a csaj fizetett. Volt hogy ketten csajoztunk, majd ő mind a két csajt hazavitte, annyit mondott oda nekem, hogy "bocs, de rajongok az édeshármasért".
13/16 anonim válasza:
Tehát ha te kedves 57 százalékos nem vagy képes barátnőt szeretni mert állításod szerint csúnya vagy....akkor ezt automatikusan ráhúzod a sorstársaidra?!
Nem ezzel kellene vígasztalnod magad,mert sajnos én is ismerek nem egy (nekem kifejezetten taszító külsejű férfit) akik komoly párkapcsolatban élnek.
15/16 anonim válasza:
Nemcsak ráhúzom, más se képes barátnőt szeretni, aki ilyen ronda, mert sose láttam ronda srácot csajjal. Aki mégis azt állítja, h van ilyen, az vmit csúsztat v elhallgat: pl. nem is annyira ronda az illető, v gazdag, v az egészet csak kitalálja.
16/16 anonim válasza:
Gondolom nő vagy, ezért az átlagos férfiakat is lerondázod. Az átlagosaknak lehet barátnőjük, persze be kell érniük olyannal, amilyen jut. A valóban rondáknak viszont nem lehet, csak ha gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!