Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet interneten ismerkedni értelmesebb lányokkal?
Azért kérdezem, mert már egy ideje próbálkozok neten is, de úgy vettem észre, hogy a közösségi oldalakon a lányok 99%a buta, unalmas lotyó. Ebből ugye kiderül, hogy az ízlésem nem átlagos, sajnos nagyon kevés lánnyal lehet beszélgetni.
És itt értelmes alatt nem sznobot meg matekzsenit értek, majdnem mindegiyk okoslánynak hiszi magát. Hanem, egyszerű józan paraszti ész, meg 1 kis emberség.
Persze nem ez az egyetlen feltétel, de ez a legfontosabb.
Lehet, hogy neten már csak azok próbálkoznak, akik senkinek se kellenek? Egyszer találkoztam egy viszonylag értelmesebbel, de a többség kivétel nélkül nagyon egyszerű lélek volt, vagy volt valami elviselhetetlen dilije, meg volt köztük hazudós könnyűvérű is.
Mivel nincs pénzem szórakozni járni egyelőre csak ez a lehetőségem van.
Kicsit tragikomikus, hogy ez magas elvárás, de tudom. Nem hívom magam értelmiséginek, és nem várom el a tájékozottságot.
Sajnos a felsorolt dolgok kevésbé érdekelnek, ami még viszonylag olcsó lehetne az a könyvtár, de az eddigi tapasztalataim szerint ott, meg az értelmiségi társkeresőkön csupán diplomás sznobok vannak, ráadásul valljuk be, a könyvtár nem épp a legjobb ismerkedési környezet.
De maga az ötlet jó, ha tudnál konkrétumokat mondani klubokra vagy egyéb helyekre, lehet, hogy kipróbálom.
Igen, ez jó ötlet, valami állatmenhelyre kellene jelentkeznem. Habár attól tartok, hogy mivel olyan szinten nem érdekel a dolog, hamar megunnám és otthagynám, meg ez kissé erőltetett hazugság is, ha úgy nézzük, mert ezzel becsapom az illetőt, aki valószínűleg hasonlókat gondol rólam.
De köszönöm a tippet.
Tánctanfolyam: salsa, akármilyen társastáncot beírsz a google a legtöbb helyen fiúhiány van
Sportlehetőségek: itt is érdemes körülnézni, én egyszer egy falmászó klubban ismertem meg a volt barátnőm
Koncertek: MÜPA, kobuci.hu (ők most nem üzemelnek), Budapest Jazz Club, egyetemi fesztiválok pesten (BME, ELTE stb.)
Könyvtár: egyetemi könyvtárak (SOTE-n rengeteg szép és okos lány van pl.), Szabó Ervin könyvtár
Igazából nem tudom mennyi idős vagy, így nehezebb tanácsokat adnom.
Valamelyik válaszolónak üzenem:
A válogatós=/=értelmiségi.
Egyébként ajánlom egy lány társkereső blogját:
Az itt szereplő pasik is azt hiszik, hogy ők a királyok a sajátos dumájukkal (a menő, a gazdag, az érzelmes, a kreatív, stb...)
Nézd meg, hátha magadra ismersz. Én egy olyan másfél egy évvel ezelőtti énemet felismertem az egyikben. Nyomokban. Akkor még azt hittem ge civicces vagyok. Pedig csak nagyon vicces vagyok.
A tánc nem érdekel, nem is szeretek idegenekkel taperolni. A falmászás meg nagyon drága, úgy tudom. Esetleg csinálhatom, hogy eljárok valahová futni, és majd lesz valami...
A koncertek is biztos drágák, de nem is szeretem a részeg, füstös tömeget, az egyetemista bulik erről szólnak...
Majd akkor olvasgatok emberboncolásról a SOTEn, hátha ott vannak okos lányok :) A FSZEK nem vált be nekem, de lehet hogy pont a rosszba nyúltam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!