Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresés interneten....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés interneten. Messze a legrosszabb, vagy van mellette is érv?

Figyelt kérdés
Nem tudom, nem akad sok választásom, az az igazság, hogy egy rusnya kövér görény vagyok, egy puttonyos takony :) Viszont sok morális kérdés merül fel bennem ezzel kapcsolatban... van mellette érv EGYÁLTALÁN? Én nem találtam...

2013. jan. 20. 21:54
 1/8 okoska31 ***** válasza:
100%
én ezt a jellemzést írnám a társkeresőbe is. tuti siker!
2013. jan. 20. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Én találtam egy igazán jó partnert, de többnyire messze a legrosszabb.
2013. jan. 20. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Kényelmes.
2013. jan. 20. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Én sokat használtam ilyen jellegű oldalakat, volt, hogy össze is jöttem lányokkal, de ezek rövid ismeretségeknek bizonyultak. Ha nem is egy éjszakás kalandok voltak, de 3-4 éjszaka után véget értek. Ez nem olyan, hogy a munkahelyeden, vagy baráti társaságban megismerkedsz valakivel és egész jól ki lehet ismerni egymást és lehet építeni az ismeretséget tovább---barátság, randi, szerelem.

A neten ismerkedést a lányok sem tartják komoly dolognak és inkább csak szórakozni járnak fel, tisztelet a kivételnek. Sajnos az ilyen társadalmilag periférikus helyek tele vannak súlyosan lelkileg sérült egyénekkel, akik depressziósak a rengeteg visszautasítástól és ismerkedésre képesek, de társkapcsolatot nem tudnak igazán kiépíteni. A legtöbb nő válaszra sem méltatja a próbálkozó fiúkat és igazából a lányoknak olyan, mint egy hentesüzlet. Válogathatnak és vagy romlott az árú, vagy friss. Mindenesetre nem a legegyszerűbb módja a társkeresésnek. Miután mindenki mindenkivel ismerkedik, így nem tudsz megbízni sem egy nőben, sem egy férfiban, hiszen, ez nem egy olyan hely ahol bárkiben felelőtlenül meg lehet bízni és bizony elég sok a feminista érzéketlen nő, meg a magukat, főleg a farkukat mutogató pasi...

Használj olyan társkeresőt, ahol az ismerkedést bizonyos díjakhoz kötik. Itt kevesebb az esélye annak, hogy csak unatkozó és röhögni vágyó házsártos emberekkel ismerkedhess, akik lenéznek másokat beképzeltek és főleg magukat iszonyatosan okosnak tartó és csak trollkodni vágyó egyénekkel lépj kapcsolatba.

2013. jan. 20. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mellette? Pl.: az otthonülős lányokkal valószínűleg nem a való életben fogsz összefutni (kivétel pl. iskola), a neten esetleg rájuk bukkanhatsz. Személytelenebb a dolog, ami könnyebbé teheti a visszautasítás elviselését, és nem biztos, hogy a jövőben összefuttok valahol, ez így nem annyira kínos. Ha valaki normálisan kitölti az adatlapját, és komolyak a szándékai, akkor már van lehetőség arra, hogy kérdezz tőle valamit az adatai alapján, vagy mondjuk kiderülhet, hogy közös-e az érdeklődési körötök, míg ezt nem feltétlenül tudod egy olyan emberről, akit akkor látsz először. És még lehetne említeni pár dolgot. De persze hátulütői is vannak, mint minden dolognak.
2013. jan. 20. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mellette érv? Mondjuk az a nem kevés számú ember, aki ilyen vagy olyan módon, de interneten találta meg a párját.

Én úgy vagyok vele, hogy egy kapcsolat minősége nem azon fog múlni, hogy az első hozzá intézett szavakat hol mondod ki/írod le: utcán, buszon, iskolában szünetben, szórakozóhelyen... nem ez a lényeg, hanem ami ezután következik. Ráadásul úgymond kibővíti a lehetőségeket azáltal, hogy lehetőséged van olyanokkal is kapcsolatba lépni, akivel mondjuk a mindennapokban nem valószínű, hogy spontánul találkozhatnál.

De ha te eleve így állsz hozzá, hogy valami ostoba meggyőződésból meg se próbálod, pláne ilyen hozzáállással, inkább hagyjad...

2013. jan. 20. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem bőven elég érv mellette, hogy csak neten van esélyem ismerkedni, ahol legalább van esélyem megmutatni a személyiségem. Mert élőben a külsőm miatt esélytelen vagyok. (interneten meg ugye nincs kép rólam)
2013. jan. 21. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
En egyszer osszejottem egy sraccal a netrol...4 honapig tartott es nem bantam meg...szep volt jo volt, meg ha nem is volt jovoje a dolognak, mivel kulfoldon voltam es haza kellett jonnom...
2013. jan. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!