Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten keresztül hol lehetne összeismerkedni egy csajjal? 18F
Figyelt kérdés
Légyszi ne sarazzatok, az olyasfajta okító kommentárokat mellőzzétek, hogy ne ismerkedjek interneten stb.2012. nov. 9. 18:06
1/8 anonim válasza:
Próbáld meg fb-on a csajok és pasik alkalmazást! nekem eddig az jött be a legjobban....
2/8 TOMAtm válasza:
van egy zsompor társkereső,chat...google kereső?
4/8 anonim válasza:
Bárhol, csak jó kép kell hozzá magadról.
5/8 anonim válasza:
CHATRULETTE mindenre megoldást nyújt :DDD
6/8 anonim válasza:
Nehezen, főleg ha már adott csajról van szó!
8/8 anonim válasza:
Facebook vagy társkereső a legjobb szerintem. Bár nekem eddig egyik sem vált be :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!