Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak akkor, ha meglátok az utcán egy lányt aki tetszik? Hogyan menjek oda hozzá? Mit mondjak neki? (Természetesen a köszönés után)
Ebben én sosem voltam túl jó. :D
Ha van valami, ami megfogott benne, talán azt dicsérd meg, de még jobb ha kérésed van. Mert ha válaszol rá, akkor máris ott a beszélgetés fonala. Kérdezni pedig bármit lehet, ha elég kíváncsi természet vagy. (Persze ne egyből olyat, amire vagy "meg hát" a válasz, vagy pofon. Azt ráérsz feltenni kicsit később, a mikor már látszik, hogy van-e viszont érdeklődés?) ;)
Úgy kérdezd meg tőle hogy : Szia cica! van gazdád? :D
mert ezt viccesnek fogja találni;)
meglököd, aztán mintha akkor vennéd észre, idiótán vigyorogsz és azt mondod: na, mi a helyzet?
Joeynak bejött
hát..én lány vagyok, és ennek örülnék: 'szia..megláttalak, és elég érdekes lánynak tartalak, elkísérhetlek/beülnél velem valahova?'
még ha nem is annyira tetszene a srác, azért elmennék vele, mert vevő vagyok az ilyen spontán dolgokra..ha nem olyan jó fej, akkor is egy élmény. : D menet közben pedig meg tudja kérdezni, hogy van-e barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!