Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tök kedves velem, kísérget mindenhova, puszikat ad, ölelget, stb. Aztán most elmegy mellettem köszönés nélkül O. o. (17/L). Lent!?
Azért mert te le sem szarod, nem viszonzod, akkor minek törje magát?
Gondolkozz már...
lehet h nem vett észre
vagy kipróbálta mit szólsz egy ilyen szituhoz, próbáld meg nem sértődötten, hanem kedvesen, viccesen szólni neki h mi volt ez.
Nekem ugyanez van.1 hétig elmentünk egymás mellett a folyosón nem mondott semmit,de mikor az egyik fiú haverommal voltam egyből rámköszönt meg minden.Mondom : akkor most mivan?.. Gondolom féltékeny lett.Próbáld ki teis ezt;)
16/L
Lehet hogy csak nagyon el volt gondlkodva. En is voltam igy egy fiuval es rakerdeztem h miert nem koszon... Lehet van vlm problemaja vagy valami okbol megsertetted... De sztem az lenne a legtisztabb ha megbeszelnetek.
17/L
17 évesen ilyenen nem aggódnék.. ÚRISTEN NEM KÖSZÖNT! O______________________________________O'
nem dől össze a világ. nem vett észre, nem figyelt, máshol járt az esze, stb.
Hát ha te nem viszonzodd lefogja sz*rni a buksikádat és többszöris elfog melletted menni köszönés nélkül.
Vegyük úgy hogy van férjed közös a kasszátok ő mindig teszi be a pénzét és te mindig csak veszed ki nem teszel be egyszer ráfog únni és nem fog már betenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!