Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért visel meg ennyire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért visel meg ennyire, hogy egy lánynak sem kellettem még sosem és miért van az, hogy még a csúnya lányok is helyes pasikra vágynak?

Figyelt kérdés
Én már jó ideje csúnya lálnyoknál próbálkozom mivel rájöttem, hogy a szép lálnyok belül üresek, a külsejük miatt elszálltak és azt hiszik ők valamiféle Istennők. Viszont szomorúan tapasztalom, hogy a csúnyább lányok sem különbek, majdnem sikerült összejönnöm egy csúnya lánnyal, de talált egy jobb pasit és rögtön elhagyott, ráadásul úgy beszélt velem, mintha ő lenne a királnő, én meg a kis csicskája. Aztán több csúnya lánynál is ezt tapasztaltam, hogy nem akarják lejjebb adni az igényeiket, nekik is top pasi kellene inkább. Úgy látom sehol sincs olyan lány, akinek többet érne egy fiú lelke, mindneki csak a külsőre hajt meg, hogy milyen menő ruhái vannak a fiúnak. -.-
2013. jan. 29. 18:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"úgy beszélt velem, mintha ő lenne a királnő, én meg a kis csicskája"

Biztos, hogy ez nem amiatt van, hogy te eleve így álltál hozzá (hogy te vagy a kis csicska). Ha már annyira elkeseredett vagy és 0 az önbizalmad, nem csoda, ha senki rád se hederít.

2013. jan. 29. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:

De kérdezò!

Szerinted kinek kell egy önbizalomhiányos, rinyáló pasi?

2013. jan. 29. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem csak téged visel meg, hanem körülbelül mindenkit, aki hozzád hasonló cipőben jár. Én eddig még egy randit sem tudtam összehozni 26 éves létemre, de ha feladnám, akkor csak magamnak ártanék. Mostanában már annyira meg sem érint a visszautasítás, egyrészről már volt időm hozzászokni, másrészről meg tudom, hogy mit veszített a lány, hogy nem ismerkedett meg velem csupán a külsőm ellenére. De biztos lesz majd valaki, aki majd esélyt ad a belsőm megismerésére (talán 30-on túl már több lesz erre az esélyem), és akkor szerintem már nyert ügyem lesz.
2013. jan. 29. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!