Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi van akkor, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi van akkor, ha beregisztráltok egy társkereső oldalra és komoly kapcsolatot kerestek? Ti mennyi idő után találjátok meg az igazit?

Figyelt kérdés
Ráakadtam egy lányra, aki egy társkereső oldalon már hónapok óta fent lehet. Nagyon egyezik a stílusom vele és mivel ritka, mint a fehér holló, ezért szerintetek ennyi idő alatt megtalálta már az igazit vagy próbálkozhatok nála? Tegnap is fent járt az oldalon, tehát elvileg még nem találhatta meg a szerelmet. Nincs túl nagy önbizalmam és mindig az jut ilyenkor az eszembe, hogy olyan fiút, mint én már biztosan találhatott volna ezret.:S
2013. jan. 29. 02:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Á, de hihetetlen még a zenei stílusa is pont az, mint az enyém. Ha vele nem jövök össze, akkor senkivel nem fogok ezen a Földön.:) Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 29. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Figyelj amíg ideirkálsz fogy az idő. Légyszíves írjál már neki. Valami válasz csak lesz. Ne légy már ilyen. Mitől félsz nem fog megenni. Írj, azt mond el mi lett belőle.
2013. jan. 29. 10:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Neki is írtam.
2013. jan. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!