Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mindig gondoltok egy olyan lányról, aki snowboardozik?
Figyelt kérdés
Rólam van szó, elég jó vagyok benne, nem találjátok fiúsnak? Nem zavarna titeket ez egy lányban? 19 vagyok2013. jan. 28. 21:17
11/16 Tomark 

válasza:

én kifejezetten bírom a deszkás csajokat, lehet az gördeszka, snowboard, szörf, bármi
12/16 anonim 

válasza:

Na most, nekem az nem tetszik, ha egy lány fius, de ez egyáltalán nem függ össze a vagánysággal (ha vagány egy lány attól még nem fius, és fordítva is igaz). Azt viszont nagyon szeretem ha egy lány vagány.
Most én nem tudom, hogy te milyen vagy, de én láttam már olyan snowboardos csajszikat akik tyúöcsém nagyon ott voltak, és eggyáltalán nem voltak fiusak.
Nekem inkább ez az álmom , hogy egy ilyet találjak:D
13/16 anonim 

válasza:

Nincs semmi gond velük! Ezt szereti csinálni. Múltkor tök jó elbeszélgettem egy korombelivel a felvonóba :D (19)
14/16 David_5515 válasza:
#12-es válaszoló.....én nem keresek, én megtanítom a csajt snowboardozni.....a pont a mondatvégén az egy dupla esetleg egy tripla "cork mctwist 1440" lesz 12.-ben ( 9.-es vagyok )
15/16 anonim 

válasza:

Azért kell valamennyi tehetség is :D
16/16 David_5515 válasza:
az biztos.....a következő 3-4 évet azzal fogom tölteni, hogy először egy simpla cork mctwist 1440-et megtudjak csinálni, és egyéb trükköket....pl egy "Backside air melon grab."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!