Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
régóta szerelmes vagyok egy lányba.egy pár nappal ezelőtt beszélgettünk,és 16 évesnek nevezett.erre elmondtam neki h 17 vagyok,és elmentem onnan.nem tudtam rá haragudni,de ő is nagyon bánta h hülyeséget mondott.(látszott rajta h ideges amiatt h nem álltam vele szóba).aztán ma történt,hogy hülyéskedtem vele,ezt ő zokon vette.engem rohadtul bántott h megbántottam.eltelt egy óra(óra közben szemeztem vele és mosolyogtam rá),és megkérdeztem h haragszik e rám,mire ő azt mondta,h nem tud rám haragudni.
2013. jan. 23. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
azt hogy én ilyet kb 11 éves koromban csináltam.
2013. jan. 23. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
mi a kérdésed pontosan?!
2013. jan. 23. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
cuki
2013. jan. 23. 19:16
 4/6 -=Koldus=- ***** válasza:
Örülj, hogy 16-nak mondott. Ebből a sztoriból kb 5 évesnek tűnsz...
2013. jan. 23. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Erre csak ennyit tudok mondani: :D
2013. jan. 23. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Most ez a vita alap,meg sértődés?Hát ez valami.
2013. jan. 23. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!