Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel segitenek Anyukamnak?
16 eves lany vagyok. Meg van ket fiatalabb fiu testverem. Anyukam egyedul nevel minket. Miota a szemet apam elhagyta semmi boldogsag nem jut neki. A netes tarskeresokhoz alig ert. Igen kifinomult az erzese a ferfiak teren pontosan tudom mi kell neki. Igy arra gondoltam, hogy esetleg regisztralnek egy ingyenes tarskereson(ha linkelnetek ilyet nagyon halas lennek) es ott probalnek neki part keriteni. Talalkoznek egy-kettovel amig meg nem talalom a jo jeloltet es bemutatom Anyunak. Tudom tul morbid de mar joval 40 felett van es ugy szeretnem ha szorakozna kicsit. Szerintetek?
Elore is koszi a velemenyekert es a linkekert :)
chatroulette.com
egyébként hagyd inkább anyukádra...
Kedves gesztus, de inkább ne találkozz idegen, tőled JÓVAL idősebb férfiakkal, mert sosem lehet tudni, nehogy valami baj érjen!
Inkább beszélgess erről anyukáddal, hogy szeretnél neki csinálni egy ilyen társkeresős profilt, mert szeretnéd újra olyan boldognak látni. Ha ellenkezik, akkor sorold fel, hogy ez milyen előnyökkel járni és miért lenne neki jó + nem veszíthet vele semmit. Készítsétek el együtt a profilt és aki szimpatikus neki, azzal majd ő találkozzon, idős férfiakkal semmiképpen sem Te!
Ne avatkozz bele anyukád szívügyeibe! Az meg már tényleg morbid hogy találkoznál is velük. Fordított esetben te tuti kiakadnál és gáznak tartanád ha anyukád csinálná ugyanezt.
Anyukád okos nő, biztos meg fogja tudni találni a számára legmegfelelőbb partnert.
Nem lenne jó egy hármas, kérdező?
Én, te és anyukád. Mindenki jól szórakozna szerintem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!