Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kigyógyulni az önbizalomhiányosságból hogyha már a bókok sem segítenek?
Csak légy önmagad! Ne törődj vele, hogy mit mondanak, én is hasonló helyzetben voltam, találj magadnak olyan sportot, ahol nem zavar a súlyod. Pl a hastánc remek, mert menő, a barátod is orulne neki, mozgás is, formába is hoz, onbizalmat is ad (nem hittem el, de három hónap után nekem nagyon meghozta), és a deszkák sosem fogják úgy rázni, mint mi, husik :D (bar az igazsaghoz hozzatartozik, hogy vannak a hastancban is olyanok, amik a deszkaknak mennek jobban, de nem olyan sok :D
Bátorság, és ne törődj velük, az idő téged fog igazolni!
Nagyon jól írta az előző!
Menj el úszni, biciklizni is, az is jó neked - és inkább a barátoddal fogalkozz, mint bárki másnak a véleményével. Sok férfi imádja a husi nőket! Főleg, ha ott gömbölyű, ahol kedvelik (sokféle helyet szoktak kedvelni - férfija válogatja).
Az sose baj, ha koraérett vagy, de a barátod bókjai, ha persze ő szokott bókolni neked.Túl semmitmondóak, vagy nem bízol meg benne és ezzel együtt nincs meg a kölcsönös bizalom sem.Ha már a barátod, akkor nem a tested miatt fog elhagyni , hanem mert lehet túl gyenge a kötelék köztettek.Bízzál azokban akik közel állnak hozzád.Ha meg a barátodat akarod mindenképpen megtartani, akkor próbáld kielégíteni a vágyait, persze ha nem 14-nél fiatalabb, mert bárki bármit mond azt a törvény bünteti.
Mellékesen provokáló eszmefuttásként a barátod elég cingár és gyáva alak lehet, hogy ilyeneket tudnak rád mondani.Nálam ilyet nem mondtak soha a feleségemnek, amikor még csak jártunk, akkor se.Mindenki tudta, hogy nem úszná meg 8 napnál előbb gyógyuló sérülésekkel.
A sport tényleg nagyon fontos dolog! Elégé jó önbizalom építő. Főleg ha olyannal csinálod aki szeretsz. Én mindig a barátommal együtt mentem el futni. Nagyon jó volt.A 3. hozzászolásban is lehet valami. Az ember ha nem fogadja el magát olyannak amilyen vagy a párját nem becsüli annyira hogy őszinte vele és érezteti hogy megbízik benne minden téren. Akkor elég gyorsan szétesik a kapcsolat. Nem tudom hogy milyen kapcsolat is a tiéd.Hosszabb vagy csak futolagos. De a férfiakat sokszor csak a farkuk élteti. Hazudnak össze mindent hogy ők nem es türelmesen tudnak várni ránk. Azaz a hozzászólónak sincs teljesen igaza hogy ki kell mindenáron elégiteni őket férfiakat ha megakarjuk tartani a barátunkat. Mivel semelyik pasi sem egy testet alkotott álom. Attól meg hogy valaki 14 még nem kell tanácsolni neki hogy sexeljen egy férfiért. Egy joo férfi tud várni egy nőre akár 6-7 hónapot is ilyen téren. De ez már nem is ide tartozik.
Kérdezőnek pedig üzenem. Szedd össze magad és hajrá!!! Szerezz önbizalmat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!