Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ez tényleg így van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ez tényleg így van?

Figyelt kérdés

25 éves srác vagyok, és elég régóta próbálok párt találni, több kevesebb sikerrel.

Mostanában hallottam egyik ismerősömtől, hogy manapság nem kell csajozni, mert nem a pasik csajoznak, hanem a csajok pasiznak. Meg hogy manapság nem menő már az előzékenység, meg az udvariasság a lányok felé. (Mondjuk nehezen tudnám elképzelni, hogy ilyen legyek, mert én nem ilyen szellemben nevelkedtem. Előzékenység és udvariasság a két dolog, amit alaposan belém neveltek szüleim.) A jó csajokkal szerinte úgy lehet összejönni, hogy elküldöd a fenébe, és már beléd is van zúgva fülig.

Ez szerintem hülyeség, de ő váltig állítja, hogy így jött össze a barátnőinek a felével. Jelenlegi barátnőjével is állítólag úgy jött össze, hogy nem vett a csajról tudomást, hogy tetszik neki, és így a csaj már könyörgött a végén, hogy járjanak.

(Lényegében azt is elmondta, hogy a szex-el is így csinál. Mikor már barátnője nagyon vágyik rá, akkor még váratja kb. két hetet, és utána elmondása szerint szinte könyörög neki, hogy dugja meg, és olyankor bármit megtesz neki a csajszi.)

Mint említettem, véleményem szerint ez marhaság, de tény, hogy eddig ha ismerkedni próbáltam, akkor vagy volt már pasija az aktuális lánynak, vagy simán csak:

- Kösz, de nem ismerkedek! - duma volt a záróakkord.

Elsősorban lányok válaszát várom!

2013. jan. 28. 12:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát, vannak ilyen elvakult meg nagyon rámenős lányok, de azért ez eléggé sarkítás. Szerintem még mindig úgy a helyes, ha a srác kezdeményez, udvarias, figyelmes stb. Én ott hagynék a fenébe egy olyat, mint a te barátod. 18/L
2013. márc. 24. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!