Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek melyik fajta csajok a szimpatikusabbak? Kutyás csajokról mi a véleményetek?
szerintem rossz kategóriába írtál.
Amúgy, lehet értelmetlenül, és hasznosan is időt tölteni. ha látnám, hogy kutyázik, de a kutyája neveletlen, akkor nem tudnám komolyan venni, de ha egy kiegyensúlyozott, nevelt kutyája van, az már jobb...
Amúgy, meg nem kutya alapján választ párt magának az ember...ha azt írják, hogy a kutyás csajok az über királyak, akkor veszel egy kutyát? ha meg leszavazzák, nem veszel? vagy rosszabb, elpasszolod, ami van?
Ilyen bugyuta kérdést....
Én utálom ha egy lány kutyás vagy macskás! Mindig eltúlozzák a dolgot... és lealacsonyodnak egy állat szintjére! Csókolgatja, vele alaszik...fúj! Legyen állata otthon, nem arról van szó, de miután egy családban vannak vagy öten, így bővel elég ha napi fél-max egy órát foglalkozik vele.
A bulis csajok meg csak a farkat lesik, rájuk nem lehet építeni.
Szerintem mindenkinek mások az elvárásai.Persze a mai világban minden lehetséges.Egyáltalán nem attól függ a szerelem hogy kutyás vagy macskás.Az egyik ismerősömnek egy dán dogja van a barátnőjének meg 2 cicája. :)
De szerintem rossz a kategória ahova írtál. Lány vagyok,de így is ki nem állhatom a pláza cica ide oda dobom magam lányokat.Szerintem ez nem normális főleg ez a 12-16 éves korban jellemző.
Mondjuk én nem élnék olyan emberrel aki utálja a kutyákat mert én nagyon kutyás vagyok.De minden ember más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!