Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek bejonnek a koreai/japan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejonnek a koreai/japan fiuk?

Figyelt kérdés
En nagyon szeretem oket, es kifejezetten tetszenek. Nem ertem, hogy sok ember miert iteli el az azsiaiakat. :) kedvenc bandam a BigBang. Es a 2ne1-t, Lee Hi-t is nagyon megkedveltem. :) meg a Beast-et. :3

2013. jan. 27. 23:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
100%
Jessz. Természetesen nem mindegyik, de akik helyesek, azok igen. Szimpatikus, hogy nem markáns, durva, férfias vonásaik vannak, hanem kicsit lányos, gyermeki, és nagyon szép. Ettől olyan emberiek lesznek a szememben, akiktől nem kell félni. (mer én ugye mindenkitől félek xD)
2013. febr. 5. 13:06
 32/43 anonim válasza:
tulajdonképpen nagyon szeretem őket ^^ és egyébként nagyon külkönbözőek :D a 2NE1-t, Bigbang-et, Hayi-t és a BEAST-et nagyon imádom ^^
2013. febr. 9. 19:39
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is nagyon bejönnek, nem vagy egyedül :)

gondolom a flower-boy-okra célzol, mivel a k-pop miatt az ő imidzsük terjedt el a leginkább --> szép bőr, igéző tekintet, kifogástalan külső, ált. szerény/kedves beszédstílus. Pl.:

T.O.P, GD, Daesung, Taeyang, Seungri, Doojoon, Yoseob, Dongwoon, Hyunseung, Junseung, Kikwang, Hyunbin, Mir, Leejoon, Zelo, Himchan, P.O, Ukwon, Zico, Kevin, Soohyun, Jaejoong, Yunho, Changmin, Minho, Taemin, Key, Jonghyun, Yonghwa, Jonghyun, Minhyuk, Jungshin, Hongki, Seunghyun, Tablo, JR, Aron és így tovább...

2013. febr. 17. 23:33
 34/43 anonim válasza:
0%
NEM! határozottan nem :)
2013. febr. 18. 17:21
 35/43 Peggikee válasza:
Nagyon!!! K-poper vagyok!! és YoSeob az isten *-* 
2013. márc. 6. 17:55
 36/43 anonim válasza:

HIMCHAN imádom:$

és nekem bejönnek a Koreai srácok ^^ szerintem sokat lehet tőlük tanulni, és irtó aranyosak:)

2013. máj. 20. 19:08
 37/43 anonim ***** válasza:
Én imádom őket*-* Ah főleg a teen top-ból és a b.a.p-ből:3
2013. jún. 22. 21:00
 38/43 anonim válasza:

Még szép hogy igen. Nagyon szeretem őket. Főleg a koreai srácokat. Olyan cukik.

Jang Keun Suk *-*

2013. jún. 22. 21:11
 39/43 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem őket és hihetetlenül tetszenek is, csak az a gondom, hogy Zala megyei vagyok és nem találok egyet sem, akivel összehaverkodhatnék
2013. jún. 27. 16:00
 40/43 anonim válasza:
100%
Igen, nagyon is!Elsősorban japán srácokért vagyok oda, de a koreaiak között is vannak, akik bejönnek, pl Kim Hyun Joong*__* Szinte pont, hogy majdnem csak az ázsiai srácok jönnek be, európaira nézek és...semmi.
2013. júl. 3. 01:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!