Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas&vékony vagyok, mekkora a jelentősége? 17/f
Figyelt kérdés
Nem állok neki hisztizni, idáig sem okozott problémát:D érdekel mennyire számít nektek lányok, ha amúgy nagyjából minden rendben van. 17f 63kg 191cm2013. jan. 27. 20:16
21/23 anonim válasza:
"Internetes filmkritika alapján nem szoktam lányokat kergerni, nem az én stílusom, de a filmet imádom, bár annak semmi köze ehhez. "
És ezzel tulajdonképpen mi a citromos zellerkrémlevest akartál érteni? Pont erről van említés benne, hogy mitől "férfi" a férfi, és tulajdonképpen nagyon nagy igazságtartalma van a magyar társadalmat illetően is, legalább is én így látom. És miről szól a kérdésed, hát gyakorlatilag pont arról, hogy mitől lehetsz menő pasi, és azt kérdezed, hogy külsőre te menő pasi vagy-e. :P Lehet cifrázni de ez a lényege, a film mondanivalójából meg már lefogadom a 30%-át ha értetted, akkor már többet értesz, mint amit mutatsz magadból. Javaslom, hogy nézd majd meg 3-4 év múlva is.
22/23 A kérdező kommentje:
Erre privátban válaszolok, de egy kis időt kérek, telefonról vagyok
2013. jan. 27. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!