Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyarimikulas kérdése:
Hogyan mondjam el? (többi lent)
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy bejön nekem az egyik barátom(barátnőm nem tudom hogy mondjam) és elakarnám valahogy mondani neki és egyúttal elhívni randira is valami ötlet hogyha nemet mondana a barátságunk mégis megmaradjon?2013. jan. 27. 18:58
1/4 anonim válasza:
Ha randira akarod hívni, akkor a barátságotok már szinte megszűnt a részedről, mert kevés számodra.
Ha most nem hiszed el, talán idővel megtapasztalod, hogy annál nincs is jobb, mint hogy szó szerint elhívod randizni. Ha már randira hívod, tudni fogja, hogy többre vágysz.
2/4 A kérdező kommentje:
De hogyha o nem szeretne akkor tulajdonképpen cseszhetem az egész barátságot mert mar úgysem lenne szerintem ugyan olyan de azért köszi...
2013. jan. 27. 21:01
3/4 sakes válasza:
Idézem a Lovely Complex-ből:
Otani szeretlek téged
(ha a lány normális,és nem jösz be neki)Hát tudod én neem igen szeretlek nem vagy az esetem
Ugye attol még lehetünk barátok?
Persze
4/4 sakes válasza:
De szerintem várd meg amíg belédzúg,A lányokat magunkba kel zúgatni és nem fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!