Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, hogy tetszik nekem?
Az évfolyamtársam egyetemen, de sokat nem tudok róla, csak látásból ismerem, 7 évvel fiatalabb nálam. Hogy mondjam el neki (ha egyáltalán elmondjam), hogy tetszik nekem?
Ha ezen a h.lye facebookon "megbökném", az jelentene valamit?
Azt sem tudom, hogy bejövök-e neki, van-e barátja.
"lassú víz partot mos"
Kezdj mosollyal. Ha visszamosolyog, tetszel neki. Következő összemosolygásnál meg odamész, bemutatkozol, és megkérdezed, nicns-e kedve meginni egy kávét? Nem kell mondani hogy tetszik neked, le fogja vágni, hidd el :D
És mi van akkor ha azt mondja: Szia, bocsi, nem szeretem a kávét. XD
Amúgy aki írta, hogy mosolyogj rá, ezzel egyet értek, ha visszamosolyog nyert ügyed van, csak legyen B terved is, ha a csaj nem szereti a kávét. XD
7. Igaz.
Nekem még mindig nem megy a trollkodás. XD
Jaj, már... kávéra sohasem hívnám! Inkább frappét mondanék vagy egy tejszínhabos, chilis forró csokit, így eredetibb.
De nem is ez a lényeg, hanem, h. fogalmam sincs, hogy deríthetem ki, h. tetszem-e neki. A mosoly azért nem jó ötlet, mert:
- csak úgy nem mosolygok rá senkire - még hülyének néz, és azt gondolja: "hát ez meg mit mosolyog?"
- ha tetszem neki, ha nem: vissz fog mosolyogni, ha intelligens vagy nincs rossz kedve. Alapesetben mosolyra mindig mosoly a válasz, ha tetszik nekem valaki, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!