Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el, hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Az évfolyamtársam egyetemen, de sokat nem tudok róla, csak látásból ismerem, 7 évvel fiatalabb nálam. Hogy mondjam el neki (ha egyáltalán elmondjam), hogy tetszik nekem?

Ha ezen a h.lye facebookon "megbökném", az jelentene valamit?

Azt sem tudom, hogy bejövök-e neki, van-e barátja.

2013. jan. 26. 12:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Azért "kelletlen" ez, mert az évfolyamtársam. Alig ismerjük egymást (látásból), de mégis: ha visszautasítaná a randira hívásom, vagy azt mondaná, hogy "bocs, van barátom", vagy bármi ilyesmit - ez elég gáz, mert nap mint nap lát(hat)juk egymást, szóval nem olyan, mintha egy buliban visszautasítana egy lány, akit soha többé nem látok...
2013. jan. 26. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
A technika világában, vannak már lehetőségek, lásd internet, ahol meg tudod nézni, hogy mi a helyzet, ha nem akarsz alapból pofára esni. Amennyiben tiszta az út, teljesen mindegy mit csinálsz, odamész lesz valami nem lesz valami, barátnői úgyis tudni fognak róla. Egy egyetem viszont elég nagy ahhoz, hogy az hogy évfolyamtárs sokat ne jelentsen. ne bökdöss senkit inkább, ha megtaláltad facebookon, akkor meg csak tudod van e barátja, a lányok úgyse bírják ki, legalább egy közös képük ne legyen. Valahogy kezdj el vele beszélgetni, lassú víz partot mos taktika, aztán egyszer megkérdezed. Ennyit tudtam mondani, de ha te ennél tökösebb vagy, oda is mehetsz, és elmondod szia, tetszel nekem, szeretnék veled megismerkedni, eljönnél meginni egy kávét, vagy ..... és innentől kezdve a lehetőségek tárháza szinte végtelen.
2013. jan. 26. 12:23
 3/9 A kérdező kommentje:
NA jó, de ki menne oda egy lányhoz, akit mindennap lát egy ilyen szöveggel, hogy : "szia, tetszel nekem, szeretnék veled megismerkedni, eljönnél meginni egy kávét?". Ehhez azért olyan bátorság kell, ami mondjuk ezerből 1 srácnak van meg...
2013. jan. 26. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:

"lassú víz partot mos"

Kezdj mosollyal. Ha visszamosolyog, tetszel neki. Következő összemosolygásnál meg odamész, bemutatkozol, és megkérdezed, nicns-e kedve meginni egy kávét? Nem kell mondani hogy tetszik neked, le fogja vágni, hidd el :D

2013. jan. 30. 00:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Csöcsfogdosás is szóba jöhet.
2013. jan. 30. 00:24
 6/9 anonim ***** válasza:

És mi van akkor ha azt mondja: Szia, bocsi, nem szeretem a kávét. XD

Amúgy aki írta, hogy mosolyogj rá, ezzel egyet értek, ha visszamosolyog nyert ügyed van, csak legyen B terved is, ha a csaj nem szereti a kávét. XD

2013. jan. 30. 00:30
 7/9 anonim ***** válasza:
F.szság amit írtál. Ha tetszik nekem a srác és oda is jön megkérdezni, hogy iszok-e vele kávét, akkor is igent mondok ha nem szeretem a kávét
2013. jan. 30. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:

7. Igaz.

Nekem még mindig nem megy a trollkodás. XD

2013. jan. 30. 00:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Jaj, már... kávéra sohasem hívnám! Inkább frappét mondanék vagy egy tejszínhabos, chilis forró csokit, így eredetibb.

De nem is ez a lényeg, hanem, h. fogalmam sincs, hogy deríthetem ki, h. tetszem-e neki. A mosoly azért nem jó ötlet, mert:

- csak úgy nem mosolygok rá senkire - még hülyének néz, és azt gondolja: "hát ez meg mit mosolyog?"

- ha tetszem neki, ha nem: vissz fog mosolyogni, ha intelligens vagy nincs rossz kedve. Alapesetben mosolyra mindig mosoly a válasz, ha tetszik nekem valaki, ha nem.

2013. jan. 31. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!