Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van eselyem nala?

Figyelt kérdés

14 leszek iden nyaron.Van egy fiu 15 eves a szuleink nagyon joban vannak egymassal ritkan osszejarunk veluk.

Fiu neve Adam.

Par evig az unokatesom volt a baratnoje kb 3-4 evig amikor az unokatesom szakitott vele Adam deprresszios lett.

mar meggyogyult minden rendben vn nala.

Nekem nagyon bejon Adam jo kepu meg stb.

nem tudom hogy en mennyire jovok be neki.

Kiskorunkban ugymond "szeretdtuk" egymast.

Hogyan kene tudassam vele az erzeseimet?

Elegge joba vagyok vele igaz ritkan szoktunk talalkozni de ha talakozunk akkor beszelgetunk egymasssal.

Egy suliba jarunk es ha szembe jon velem a folyoson akkor koszon.Hogy kene felhozzam magamra ugymod a figyelmet.Kozel lakunk egymashoz 1 utca van koztunk.

Kerlek segitsetek.

2013. jan. 27. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jóképű, meg stb.? Ez aztán a hosszú, választékos lista.

Nos...először próbáld kipréselni magadból a maximum nyelvtantudásod, mert erre nem ok az, hogy telefonról írsz.(én is telefonról vagyok)

Miért kérdezed, hogy van-e esélyed? Te ismered, beszélgettek is. Hogyan dönthetnénk mi, olvasók ezt el?

Menj és derítsd ki. Adj neki jelzéseket és figyeld a reakcióját rá.

2013. jan. 27. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem őt kéne kérdezned... mi nem ismerjük, nem látjuk a gesztusait. Az, hogy van-e esélyed, vagy sincs... így nagyon nehéz megmondani. Tippelni lehet. Szerintem már kezdeményezett volna, ha úgy nézne rád. Viszont egy próbát megér.
2013. jan. 27. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Van-e esélyed? Meg kell próbálni! Habár tudom hogy a csajok többsége arra vár hogy a srác lépjen. Amúgy meg lehet hogy egy helyes, szép, aranyos, klassz csajnak gondol a srác, de az még mégsem garancia hogy olyan értelemben is akarna tőled valamit.
2013. jan. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!