Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eselyem nala?
14 leszek iden nyaron.Van egy fiu 15 eves a szuleink nagyon joban vannak egymassal ritkan osszejarunk veluk.
Fiu neve Adam.
Par evig az unokatesom volt a baratnoje kb 3-4 evig amikor az unokatesom szakitott vele Adam deprresszios lett.
mar meggyogyult minden rendben vn nala.
Nekem nagyon bejon Adam jo kepu meg stb.
nem tudom hogy en mennyire jovok be neki.
Kiskorunkban ugymond "szeretdtuk" egymast.
Hogyan kene tudassam vele az erzeseimet?
Elegge joba vagyok vele igaz ritkan szoktunk talalkozni de ha talakozunk akkor beszelgetunk egymasssal.
Egy suliba jarunk es ha szembe jon velem a folyoson akkor koszon.Hogy kene felhozzam magamra ugymod a figyelmet.Kozel lakunk egymashoz 1 utca van koztunk.
Kerlek segitsetek.
Jóképű, meg stb.? Ez aztán a hosszú, választékos lista.
Nos...először próbáld kipréselni magadból a maximum nyelvtantudásod, mert erre nem ok az, hogy telefonról írsz.(én is telefonról vagyok)
Miért kérdezed, hogy van-e esélyed? Te ismered, beszélgettek is. Hogyan dönthetnénk mi, olvasók ezt el?
Menj és derítsd ki. Adj neki jelzéseket és figyeld a reakcióját rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!