Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha egy fiú fél a változásoktól?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy fiút, hogy találkozzunk. Nem komoly randira csak beszélgetésre. De szerencsétlen annyira nem tudott mit kezdeni a helyzettel, hogy konkrétan magamat kellett visszautasítanom. Nagyon sokat szoktunk beszélgetni és én tényleg nagyon megkedveltem, de ő olyan szinteken parázik bármi féle változástól, hogy még egy esélyt sem mer adni. De én nagyon szeretném közelebbről megismerni.2013. jan. 27. 09:45
1/7 anonim válasza:
Mázlista a fiú. Szerintem kérdezd meg tőle miért nem mer lépni , legyen már férfi.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát, ugye mert nem igazán mer változtatni az életének a jelenlegi szakaszán...szóval azért mert fél...
2013. jan. 27. 10:30
3/7 anonim válasza:
Mondd neki, jól fogja érezni magát, és bátorísd sokat, hogy legyen mersze.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igyekszem :) Meg annyira nem is akarom fusztrálni ezzel a témával, úgyhogy csak finoman szoktam.
2013. jan. 27. 10:59
5/7 anonim válasza:
Nincs szociális fóbiája, vagy valami szorongása? Mennyi idősek vagytok?
Szerintem jól csinálod amúgy! Nekem is kéne egy ilyen lány, mint te! :D
6/7 A kérdező kommentje:
Én 17, ő pedig 18. Hát....fóbia... annyira nem szereti az embereket, de "művészlélek" és magának való típus. De barátkozni nagyon szeret, úgyhogy kissé ellent mondásos személyiség :)
2013. jan. 27. 15:15
7/7 anonim válasza:
Ismerős helyzet :D Akinek még nem volt komoly kapcsoltata, fél feladni az addigi életét, mert ha van barátnőd, akkor igenis időt kell rá szánnod, vagyis át kell szervezni az életed, máéshonnan kell, hogy elvegyél időt. Vannak így néhányan :/
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!