Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora annak a valószínűsége, hogy egy olyan lánnyal "futok" itt össze -akár véletlenül, aki tetszik, külsőleg és belsőleg is, valamint úgyszintén én is neki?
Mert ugye 438 249 regisztrált tag van jelenleg. De nem lehet tudni, hogy ebből hány darab aktív (ergo, gyakran válaszoló) lány/hölgy felhasználó van, valamint azt sem lehet tudni, hogy ezek közül a lányok/hölgyek közül hány, korosztálybeli van.
Légy szíves, ne jelentsétek a kérdést, mert nem rossz szándékkal teszem fel, komolyan kérdezem és direkt a szerelem/szex kategóriában.
Szerintem ez elég érdekes felvetés h egy hozzászólás alapján szted akár egy kapcsolat is kialakulhat. Mert az oké, ha valaki direkt úgy kérdez h ilyen-meg ilyen vagyok, és keresek-ezt meg ezt, szóval erre nagyobb az esélyed h találj olyat aki bejön, mint így egy sima válasz alapján. Amúgy meg ha itt tartunk a fiúknál is meg lehet figyelni pár fajtát itt: 1. sosem volt barátnője 20on felül van és ezért most mindenki sajnálja, 2. volt már barátnője, túl sok, és ezért azt hiszi egyből mindenki le akar feküdni vele, 3. 40 éves fószerek akik azt hiszik h nem túl öregek egy huszonéves lányhoz, 4. van néhány ritka rendes srác akikkel ha beszélsz akkor dicsérnek, de a 2. nap már nem írnak mert gondolom beijedtek, vagy én nem értem miért...:D szóval eléggé rétegződik az itteni közösség :) csak egy vélemény :) és a lista tetszés szerint bővíthető..:D
20L
Ez inkább matek kategória bakker!
Talán mintavételezéssel lehetne eldönteni, vagy egyéb valószínűségi számítással.
Amúgy az hogy külsőleg is, az gyakori. Én is ismerek olyan nőt akivel képet váltottunk és ha találkoznánk akkor két napon keresztül dugnánk, de hogy olyant találjak aki lelkiekben megfelelő az ritka. Az hogy lelkiekben is(!) megfelelő pedig minimális esélyű!
30F
Egy kis statisztika, hátha segít :D
150-160 emberrel beszéltem GyK-n. Ebből kb. 100 csaj.
Jelenleg 13 lánybarátom van, akit itt ismertem meg. 11 csajjal volt tervben kapcsolat (volt 1-2 hozzászólásos).
2-vel jött össze.
1 szexkapcsolat.
Ha ezt a kommentet valamelyik olvassa, én behalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!