Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar az egy lányban ha nem lájkolják, csak 10-20-an a facebook profilképét?
Figyelt kérdés
Egy csomó csaj gondolja, ha fiúk elsősorban az alapján itélik meg, h milyen képei vannak a facebook-on vagy hogyan sminkeli magát, milyen ruhákat hord stb. De ha egy csajnak nem ez a hobbia (képek feltöltögetése magáról) attól függetlenül, ha jól néz ki (nincs agyon sminkelve) bejöhetne nektek?2013. jan. 26. 18:53
11/20 Diavolino44 válasza:
Sose gondoltam volna 4-5 éve,hogy ezek lesznek a problémai a fiataloknak. Pedig még 30 se vagyok..
12/20 anonim válasza:
Ki nem sza*ja le a roha*t Facebookot elmondomneked hogy az ilyen lányoknak akik egész nap ott lógnak és képeket töltögetnek fel magukról ilyen olyan sminkel és ruhával azoknak nincs igazából életük és ezzel próbálják kompenzálni. A kérdésedre a válasz igen bejönne elöbb mint az a kis hüly* k*rva aki állandóan postolgat az ilyeneket én alapból beraktam tiltólistára.
13/20 anonim válasza:
Diavolino44
Na ja örülnék ha ilyen problémáim lennének!
14/20 anonim válasza:
Én tényleg a facebookja alapján ítélem meg. Minél jobban mutogatja magát és minél több pózolós képe van fenn, annál felejtősebb.
Attól is hányok, amikor a szerelmesek FB-n élik az életüket:
jajj,szeretlek cica!!!
én is bogárkám!!!
örökké! :$$$$$$$$$$$$$
------------
Még egymást is arra használják h mutogathassák másoknak.
Majmok.
15/20 anonim válasza:
tessék???
magyarán, szerinted vannak olyan srácok, akik azok alapján csajoznak, hogy hány lájk ment a csaj profilképére? most ez komoly? vagy ki gondolja így? atyavilág!
16/20 anonim válasza:
Sosem azt néztem, hogy hányan like-olják.
17/20 anonim válasza:
B+ az sincs kinn hogy kapcsolatban vagyok, ki nem sz@rja le hogy mennyi like van azon a rohadt oldalon?!
Ennyire nincs semmi dolgotok?
18/20 anonim válasza:
Ne izgasson hányan lájkolják a képedet! :) Nekem is 2 ember lájkolta be a profilképemet 690 ismerős mellett, és egyáltalán nem foglalkozom vele.
19/20 walk w1th mee válasza:
csak az is lesüt a sok lájkból,hogy az ember mennyire ismert a barátai körében :D
20/20 anonim válasza:
Nanananananana...Lois ez nem a Batmanos poharam!
(Peter Griffin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!