Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van akit ez zavar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akit ez zavar?

Figyelt kérdés

Miért van ez? Engem úgy zavar, hogy az összes ismerősömnek aki lány és az én korosztályom, csak az kell , hogy mennyünk el jól berúgni a hétvégén? Meg füvezni meg ilyenek. Egyszerűen nincsenek a környezetemben értelmes 15-16 éves lányok, akik tudtok gondolkozni? Meg felfogni mit csinálnak.

Úgy ismerkednék egy értelmes lánnyal akár hosszabb távra is, de egyszerűen mindig ezek a pláza..ok jönnek szembe.:/

2013. jan. 13. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Téged.
2013. jan. 13. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
ennyi idősen én is sokat füveztem.. de mára leszoktam róla..
2013. jan. 13. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
te fiú vagy, vagy lány? nekem is ez volt a gondom ennyi idősen, mindenhol csak a pia, a buli és egy értelmes gondolat szikrája sem pattant ki senki fejéből :) bár én mindig is különc voltam. én szívesen beszélgetek veled, bár idősebb vagyok valamicskével. 21/L
2013. jan. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!