Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit gondol rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondol rólam? Tetszem neki? Vagy beképzelem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, évfolyamtársam az egyetemen aki nagyon tetszik. Egyszerűen nem bírom eldönteni hogy mit gondol rólam. Mert sokszor olyan mintha én is tetszenék neki: mosolyog rám, tömegközlekedésen h kapaszkodjak belé ( elég kicsi vagyok, éppenhogy elérem a fönti kapaszkodókat), belémkarol mikor esik az eső ( nem volt esernyőm), mindig összefutok vele stb.

Viszont előadáson egyszer kicsit közelebb hajoltam hozzá mintha nézném h játszik a telefonján, erre 2 perc múlva el kezdett fészkelődni és arréb dőlt. Lehet h félreértettem és nem is kedvel?? De akkor minek ült mellém? Meg máskor is volt hogy ha picit közelebb álltam hozzá akkor arrébb ment. Sőt olyan is volt hogy egy társasában voltunk és mindenkire nézett csak rám nem! Lehet h tudja hogy tetszik nekem, de én neki nem és nem tudja hogy reagáljon? De akkor miért van mindig ott ahol én? Közös óráink alig vannak...

Mit gondoltok?

2013. jan. 26. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen ellentmondásosan általában nők szoktak viselkedni, tehát az ürge valószínűleg b*zi. A társaságodat pedig barátként keresi.
2013. jan. 26. 17:53
 2/3 anonim válasza:
Szerintem csak fél. Kedves srác lehet.. Társaságba nem tudom miért viselkedik így. Talán azért, hogy a barátai ne gondolják azt hogy bejössz neki.. :D Lehet titokban akarja tartani..
2013. jan. 26. 20:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Barátok nem vagyunk, akkor szoktunk beszélgetni ha összefutunk. De akkor is arra koncentrálok hogy nehogy hülyét csináljak magamból. És tényleg nagyon aranyos srác, kicsit talán félénk vagy nem is tudom, nem az a tipikus adonisz de valamiért nagyon vonzódom hozzá.

Na mindegy majd lesz valahogy:(

Köszi a válaszokat!

2013. jan. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!