Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én keresztény vagyok és szerelmes vagyok egy jehova vallású lányba. Járjak vele? Vagy hadjam az egésszet?
10
Mert egy világi nem tudja, hogy egyáltalán mi az, hogy térít valaki, sem a szó jelentését, sem semmit ami hozzá kapcsolódik.
No meg:
Ha valaki olvassa a Bibliát, akkor tudja, mit jelen a "felemás iga".
Arra miért nem gondolt senki, hogy át is téríthetné?
Miért térítené át? Mindkettőnek megvan a saját vallása, miért kéne bármelyiknek is rábeszélni a másikat, hogy adja fel a vallását és térjen át? És egyáltalán melyiküknek kéne áttérni? Melyikük vallása jobb, mint a másiké és milyen alapon? Az együttélés legfontosabb szabálya a tolerancia, ha nem tudják elfogadni egymás vallását, hanem elkezdenek térítgetni, akkor pláne nem lesz semmi a kapcsolatukból.
és a "felemás iga" mellé még:
Arról nem is beszélve, hogy sokan akik (idézőjelbe) "ismerik" a Bibliát, fogalmuk sincs sóla, hogy mi az a "hármas kötelék" ami nagyon fontos a házaspár életében. No ez nem igazán teljesíthető ha "felemás igában" élnek. Ezért lényeges kulcsfontosságú tanács, hogy hitből válaszon egy tanú párt.
Halgass a szívedre,és tudni fogod mit kell tenni.
Az igaz szerelem legyőz minden akadájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!