Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti randiznátok egy olyan sráccal mint amilyen én vagyok a tulajdonságaim alapján?

Figyelt kérdés

Rockot/Metált hallgatok.

Pl:Depresszió,Road,Moby Dick,Akela,Slipknot,Motörhead,Nirvana,Guns n Roses,Iron Maiden,Metallica,szerűségeket.

Sokszor járok fekete cuccba (nem vagyok EMO). Általában valamilyen zenekaros póló van rajtam mert az van sok,fekete nadrág és egy kúp szegecses csuklószorító.De ettől függetlenül természetesen hordok sima pólót meg nadrágot.És sokszor járok koncertre,ami néha unalmas mert nincs olyan haveri vagy csaji társaság.Most éppen növesztem a hajam.Nem vagyok az a papucs típus.És hát nem szoktam idegbeteg lenni(ezt azért írom le mert sok ember szerint a rockerek idegbeteg állatok). A feszültséget leszoktam vezetni koncerteken a pogon. (14F)

Negatív válaszokat hogy 14 évesen nem kéne koncertre járnom meg stb. NEM KÉREK

Köszönöm

2013. jan. 26. 00:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Végre valaki, aki normális zenét hallgat. ;)

Hallgass egy kis Alvin és a Mókusokat is, nekem az a kedvencem!

15/L

2013. jan. 26. 17:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejössz :D főleg mert én is ezeket hallatom xD még így is öltözködöm :) 14/L
2013. jan. 27. 18:29
 23/23 anonim válasza:

Ha kicsit többet beszélnénk, ha kiderülne, hogy helyes vagy és jó fej akkor igen.

ui.: imádom a hosszú hajú pasikat.

2013. jan. 28. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!