Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21-24éves Csajok! : Első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21-24éves Csajok! : Első randi után, mennyi idővel legyen a következő? Ha köv. Nap, az már nyomulás?

Figyelt kérdés

Szia, ismét köszöntelek, köszi, hogy elolvasol! :)

24 éves pasi vagyok

Ha megvolt az első randi, és jól sikerült, esetleg a jónál kicsit rosszabbul, akkor mennyi idő mulva lehetne a következő randi? Mi az, amikor már nagyon nyomulósnak érzitek a pasit?

Akár lehet a következő napon?, és az után megint az arra rákövetkezőre?

Ha vége egy randinak, és már elköszöntök, akkor mikor kérdezze tőletek a pasi a köv. randit?, mikor hivjon el? Esetleg már rögtön az elköszönéskor?

Tudom, hogy egyesek baromnak tartanak, hogy ilyeneket kérdezek, és mondjátok, hogy ez az egész lány-fiu párkapcsolat nem egy sablonos dolog. Ezt tudom én is, nem is algoritmusokat várok, amit betanulnék. Csupán véleményeket, hogy ti milyen helyzetben hogyan várnátok el? Így nem csinálnék nagy butaságot sem.

köszi a véleményeteket! :)

Az alábbi négy kérdést, már feltettem hasonló témában. :) :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39230..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39108..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39209..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39129..

2009. szept. 1. 12:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A 16:40es vagyok, még azt tenném hozzá, hogy bocsi, hogy fiúként én is válaszolgatok a kérdéseidre, de hátha nem baj...
2009. szept. 1. 16:42
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

16:34-es, te mekkora tahó állat vagy...:S

ha lány vagy, akkor értem már a kérdezőt, h mért talál ilyen nehezen barátnőt magának, mert sok az ilyen ge-ci, mint te.

2009. szept. 1. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Szia! Ez nem szorosan ehhez a kérdéshez kapcsolódik egy másik hozzászólásodban írtad, hogy:

"Most az egyetem alatt meg azt tapasztalom, hogy az egyetemista csajok, a következőket figyelik egy pasin:

1. Legyen jó alakja, VAGY

2. Legyen már most biztos megélhetése, VAGY

3. Abban, amit éppen tanul az egyetemen abban legyen nagyon jó, VAGY

4. nem is tudom, hogy mi lenne a 4-ik, de alig nézik azt, hogy belülről milyen a pasi."

Én fiú vagyok, szintén egyetemista, az egyik nagy egyetem külföldön és országosan is elismert karán. Az összesített tanulmányi átlagom benne van a TOP10-ben (260-an vannak a karon), az alattunk levő évfolyamnak oktattam az egyik legnehezebb tárgyat; nem mondanám magunkat kőgazdaknak, de a megélhetésem már most biztosítva van (saját lakás stb) és ennek ellenére rajtam se csüngnek a lányok. A lány évfolyamtársakat is megkérdeztem, h van-e velem valami baj, azt mondják helyes vagyok... Ezeket NEM FELVÁGÁSBÓL írom, csakhogy lásd, hogy ezen nem múlik semmi, mert senkire sincs ráírva az átlaga és a bankszámla kivonatot se hordják a hátukra tűzve...

Még azt is hozzátenném, hogy nincsenek túlzott elvárásaim, nem szoktam menőzni, másokat lenézni, és nyomulni se (de az első lépést meg szoktam tenni). Ha eljutunk a randiig, akkor általában a lányon nem szoktam érezni, hogy szeretne bármit is, ezért inkább hagyom a későbbiekben. Életem során 1db komoly barátnőm volt. Ahogy én észrevettem, a lányoknál úgy működik a párválasztás, hogy elgurítanak a fejükben egy dobókockát, és ha 6-os jön ki, akkor lehet a fiú ronda, bunkó, csóró, sőt ezek mellett még verheti is, de akkor is ő kell neki... (bocs, lányok, de én komolyan ezt látom nap mint nap :P ) Szóval, próbálkozz sokat, egyszer hátha neked is sikerül 6ost dobnod :)

2009. szept. 1. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

igazábol nem olvastam el az összes kommentet ugyhogy ha ugyanazt irom, sorry

szerintem az első randi után lehet egy sms este, de csak annyi h jol érezted magad. másnap beszéld meg vele a továbbiakat... én szeretem ha egy pasi határozott, tehát jo, ha ugy teszi fel a kérdést hogy abba benne van a randi programja is.. ez kedvcsináló is.:)

de ha másnap nem keresed, akkor azt fogja hinni hogy nem érdekel az egész. SZERINTEM nem jo az első randin megkérdezni hogy van-e kedve talizni veled, mert ha esetleg nem akar, akkor kellemetlen lehet a szituácio... az smsre valo reakciojábol ugyis rájössz majd hogy akar-e...

na de a kérdésre a válasz... sztem 2-3 nap mulva mehet egy kövi találkozó. sok sikert

BETT 20

2009. szept. 15. 00:10
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozok az elottem szólóhoz.Pontosan,mert ha nem vagy szimpi csak égés lenne,ha azt mondaná bocsek nem vagy az esetem.sms es par nap varakozas utan ujra egy jo progi amin irtora jol erzitek majd magatokat virag vagy valami kis emlek az mindig bejon. bocsi az irasert de faradt vagyok.

udv;22/L

2009. szept. 15. 01:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi havonta egyszer randizunk barátilag, de hetente többször látjuk egymást az utcán, ő biciklivel én gyalog.
2014. nov. 21. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!