Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is gáz, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, ha a haveromnak aki 24 éves, egy 13 éves csaj tetszik?

Figyelt kérdés

Egyébként a lány többnek nézki. kb. 15-nek :)

Nem gondolja komolyan, tudom, de tegyük fel, szerintetek lehetne valami. (szerintem nem, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre) köszi . :)

2009. szept. 1. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért ez már marha durva, de tényleg annyi visszatartó erő nincs már egy ilyen faszi fejében, hogy végérvényesen lebőg az összes ismerőse előtt ha ez kitudódik? Kb mintha kiderülne róla hogy kőkemény b*zi lenne aki eddig jól titkolta. Tényleg még papíron is gyerek az aki 13 éves agyilag meg pláne, én pontosan emlékszem h kikkel voltam összezárva általános 7.-ben és azokba aztán egy csepp nőiesség se szorult.

De abban egyetértek, hogy úgy 15 körül már tényleg rettentő érett lányok vannak, lazán ki lehet belőlük nézni 17-et is pláne ha jól is tálalják magukat amire páran nagyon ráéreztek hogy hogyan kell. Kőkemény érzékiség van párakban. És ami a lényeg hogy ilyen adottságú lányokkal MÉG értelmesen el lehet beszélgetni mert nem szállt még a gőg meg a beképzelt "énmindenkinélkülönbvagyok" komplexus a fejükbe, komolyan teljesen emberi módon tudtam dumálni ilyen korúakkal, és be mertem volna vállalni magam mellé párnak egy komoly helyen is olyan csinosak voltak.

De ilyen fiatal fejjel h 13 EZ MÉG ELKÉPZELHETETLEN! tényleg van valami beütése a gyereknek!

2009. szept. 1. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem gáz,a mai lányok érettebbek,és lehet közös témájuk is..

Ha tényleg szerelemből szereti,és nem csak dugni akarja,akkor nincs baj..

2009. szept. 1. 16:00
 13/13 anonim ***** válasza:
15 felett nem gáz akármennyi is az életkor,de 13 évesen az.
2013. jan. 28. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!