Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem ér meg ennyit?
Van egy lány akivel két éve ismerkedtem meg. Először csak facen beszélgettünk, aztán egy hét múlva találkoztunk először. Én ahogy megláttam, abban a pillanatban beleszerettem és az idő alatt, míg sétáltunk, úgy erősödött az érzés bennem, ahogy egyre jobban megismertem. Azt a nyarat végig beszélgettük, és én szóba se hoztam hogy mit érzek iránta. Aztán a tanév kezdete után egyszer scak nem válaszolt, és elérhetetlen lett számomra. kb egy 2-3 hónap múlva megint elkezdtünk beszélgetni, és megint csak jól elvoltunk. Most nyáron is végig, napi rendszerességgel órákat beszélgettünk, főleg éjszaka, de találkozni nem sikerült sajnos, mert mikor ő ráért én dolgoztam (reggel fél 8 tól este 10-11 óráig, mikor meddig kellett maradni) mikor pedig én értem volna rá (növénytermesztéssel foglalkozunk) mikor holt szezon lett volna, akkor ő volt mindig táborban, vagy nyaralni. :( A nyár utolsó napján egy éjszakát átbeszélgetve vigasztaltam, mert nagy hülyeséget csinált és eléggé maga alatt volt, akkor én mondtam neki, hogy mostmár úgy gondolom, hogy megbízhatok benne eléggé, hogy elmondjak valamit amit még a legjobb és legrégibb barátomnak sem mondtam el. És akkor elmondtam neki, hogy szerelmes "voltam" belé. Ő azt mondta hogy sejtette de ő most nem érzi késznek magát egy kapcsolatra (a nagy hülyeség az az volt, ammi miatt maga alá került, hogy szakított a bartájával, és utánna jött rá, hogy még mindig szereti). Utánna tanév elején megint nem válaszolt egy-másfél hónapig. aztán megint elkezdtünk beszélgetni és egy hónap alatt, 3 szor jött át filmet nézni. Én azóta is ugyan úgy szeretem sőtt, már egy ideje minden gondolatom körülötte forog. Mit tegyek?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!