Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randi a lánnyal egész jól alakult, de aztán nem tudom mi történt. Tanácsot várok!? (A teljes story lentebb)
Van egy lány, tök jóban vagyunk és sokat szoktunk beszélgetni. Eddig kétszer találkoztunk kettesben és ma elhívtam filmezni mert elmaradt a sulija és nem tudott mit csinálni. Tök jól elvoltunk, a karjaimban feküdt végig simogattam és hagyta magát ezért gondoltam h na első csók menjen. Viszonozta is aranyosan, aztán nem sokára rá jött a 2. csók azzal sem volt gond, de kicsivel később a 3.-ra azt mondta, hogy "ne" és elhúzta magát. Kérdeztem hogy mi a baj, de nem igazán reagált rá, úgy hogy nem faggattam tovább. Ezek után még a karjaimban elaludt aztán én is. Amikor felkeltünk mintha eltűnt volna az a lelkesedés belőle(lehet csak nyűgös volt) aztán hazavittem és búcsúzásnál csak puszit adott.
Viszont most nem értem, hogy mi van? Bármilyen ötletet, javaslatot elfogadok. Rákérdezzek, hogy mi volt a gondja? (amúgy úgy tűnt, hogy az első csóknál meglepődött, mert szerintem nem számított rá) Arra is gondoltam, hogy túl "gyors" volt ez neki, bár amiket mesélt a múltjáról abból következtetve, egyáltalán nem lehetett ilyen gond. Ja amúgy mondta, hogy beteg meg nem érzi jól magát, de nem hinném, hogy ez lett volna a gond.
Amúgy ő 18 én 24.
Adj neki egy kis idot, lehet at kell gondolja ezt az egeszet, mar ha nem vagytok egyutt.
20/F
Sokszor saját magukon sem tudnak kiigazodni... :/
Ne aggódj emiatt! :)
:) Igazából az miatt aggódok amit még az első találkozások előtt írt nekem, míg a neten beszélgettünk és próbáltam tapogatózni, hogy milyen esélyeim vannak "...ha készülődne valami,és rosszat súgnak belül,ne haragudj rám
bár lehet hoyg kcisit előreszaladtam..."
szerintem
1. lehet rájött h mégse tetszel neki annyira-van ilyen.
2. kell egy kis idő, nem akar túl gyorsan haladni és nem akarja h könnyű lánynak tartsd (lehet h pont a múltja miatt, ezt most nem akarja elsietni)
3. van vmi ami közétek állhat, és mérlegel magában. Én a barátommal a kapcsolatunk legelején bántam így időnként, mert nem mertem neki elmondani hogy pánikbeteg vagyok. Kicsi az esély, de lehetséges h ő is rejteget vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!