Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg akkor kapunk szeretet, ha adunk. Hogy adjak neki, amikor neki nincs szüksége rá?
van egy helyes, okos,talpraesett srác,akinek mindene megvan,határozott,van önbizalma,rohannak utána a nők. jelenleg kapcsolatban állunk, esély bármire van. jelenlegi tendencia, be vagyok kategorizálva alkalmira. csakhogy én többet szeretnék. a srác nem szemét, nem csinál semmi olyat, amivel megbántaná a másikat, van szíve is, csak még az senkié.
egyszer azt mondtam neki, úgy is rá fogok jönni mi a gyengéd :) kezdhetnéd azzal, mondd mitől félsz. erre nagyon komoly lett, hosszan a szemembe nézett és azt mondta, semmitől és nézett rám tovább.
a látszólag "kőkemény" srácoknak hogyan csempészhetek szeretetet az életébe?
előző elsőnek ment
nem erőszakolom rá magam, de simán átlát rajtam szerintem.
de most nem is a taktikázás nálam a kérdés, hanem hogy mitől nyílik meg a szíve.
ezért jutott eszembe a mondás.
pl.komoly dolgokról nemis beszélünk, csak a semmikről(jövő, munka, szórakozás,stb.) tehát lelki beszélgetés nincs sajnos.
de hogyan is lehetne?
hát a legnagyobb csalódása eddig olyan volt,hogy félt egy csaj, hogy a kocsival máshova viszi. sajnálta, mert tetszett neki a csaj, de nem tudta megnyugtatni.
és az, hogy ő mást akarna...nem. úgy ismertem meg, meg mondja is, hogy ő szeretne egy normális kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!