Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illő ilyenkor virágot küldeni ezek után?
Figyelt kérdés
Facebook-on. Beleszerettem ott egy lányba, de ő épp szakítás után volt, én pedig letámadtam. Bevallottam, neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ő megharagudott rám, és mérges szavakat írt nekem a chat-en. én nem érzek irántad semmit, és ha nem baj beszélgetni sem szeretnék most már
Ezek után valentin napkor, és névnapjára illő lenne a facebook-on valamilyen ajándék alkalmazást küldeni neki? Nem szívet, hanem virágot. Ettől még jobban eltávolodna tőlem, vagy kicsit megbékélne, örülne neki?
2013. jan. 22. 18:00
21/27 anonim válasza:
Na ez az internet számos hátránya közül az egyik...
Fészbuk,meg cset,meg msn,meg szkájp...lényegében tökmindegy,csak NE személyesen..
Apám-te szmájlikat küldözgetsz,és csodálkozol hogy kiröhög?
Sokat változott a világ,
a lányoknak már f@sz kell,és nem virág!
22/27 A kérdező kommentje:
És amikor leírta az utolsó sort, hogy ne írjak többé, olyan volt, mint amikor valaki hirtelen lerakja a telefont. Szinte hallottam a telefonbillenyűzet hangját, amit leütött. Olyan hirtelen nyomta le.
2013. jan. 22. 20:30
23/27 anonim válasza:
Szerintem kelj fel a géptöl, és menj el valami orvoshoz..
24/27 A kérdező kommentje:
És az a lényeg, hogy teljesen hasonlít az arcunk, az utcám végében lakik, és nem tudom/tudtam elérni. Pedig ott élt tőlem pár méterre ki tudja mióta. És látatlanban megharagudni egymásra, úgy, mint a kígyó, ahogy mar, úgy martuk meg egymást. Kegyetlenül és gyorsan, de ez nekem jobban fáj mert én szerelmes voltam. Ő meg nem. Nem láttuk még soha egymást, de ha találkoznánk az utcán, rögtön mérgesen nézne rám. Ez az internet átka.
2013. jan. 23. 02:58
25/27 anonim válasza:
Apám...te klinikai eset vagy xD
27/27 anonim válasza:
hagyd a facebook kapcsolatokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!