Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Illő ilyenkor virágot küldeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illő ilyenkor virágot küldeni ezek után?

Figyelt kérdés

Facebook-on. Beleszerettem ott egy lányba, de ő épp szakítás után volt, én pedig letámadtam. Bevallottam, neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ő megharagudott rám, és mérges szavakat írt nekem a chat-en. én nem érzek irántad semmit, és ha nem baj beszélgetni sem szeretnék most már

Ezek után valentin napkor, és névnapjára illő lenne a facebook-on valamilyen ajándék alkalmazást küldeni neki? Nem szívet, hanem virágot. Ettől még jobban eltávolodna tőlem, vagy kicsit megbékélne, örülne neki?

2013. jan. 22. 18:00
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mert mindig a facebook-on van, és csak ott tudom elérni. És az a legrosszabb, hogy az utcám végében lakik, nem messze. Még sohasem láttam, ezért bejelöltem. És beleszerettem egy idő után.
2013. jan. 22. 18:19
 12/27 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy megkérdeztem tőle chat-en, hogy téged még sohasem láttalak errefelé. És így indult a beszélgetés.

Először laposan indult a beszélgetés, de írt. Ebből következtettem arra, hogy tetszem neki legalább egy kicsit.

2013. jan. 22. 18:21
 13/27 A kérdező kommentje:
És most benne vagyok másodjára is a szakadékban, ami 3-4 évig tart legalább, mert sehogyan sem tudom elfelejteni.
2013. jan. 22. 18:38
 14/27 anonim ***** válasza:

"az utcám végében lakik, nem messze. Még sohasem láttam, ezért bejelöltem. "

MIVAAN?

Most akkor kiírta face-ra az utca házszámot? Vagy mi?

Beszéljél már érthetőbben...

2013. jan. 22. 18:47
 15/27 A kérdező kommentje:
A fő kérdés, hogy ezt hogy élem túl?
2013. jan. 22. 19:07
 16/27 A kérdező kommentje:

Most is nézem, ahogy chat-el egy fiúval. De nem tudok elszakadni a facebook-ról, amíg ő is fent van. kb: Éjfélig.

Az utcám végében lakik, ezt később, az írásából tudtam meg.

2013. jan. 22. 19:10
 17/27 A kérdező kommentje:
Volt ugyanígy egy másik lánynál, nála 5 évig tartott a viszonzatlan szerelmem, hiába nem találkoztam már vele, én mindig vártam a buszon. Aztán ő később férjhez ment. Ez a seb begyógyult, és itt a másik, ami kísértetiesen hasonlít ehhez. Mert szeretném már végre megtalálni az igaz szerelmet, és mindig az én hibámból rontom el, mert sietek.
2013. jan. 22. 19:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Tehát a lány pénteken találkozik egy fiúval, vagyis randira megy. Tudom, hogy semmi esélyem nincs, de ő megfogott engem.
2013. jan. 22. 19:25
 19/27 anonim ***** válasza:
Te pénteken randira mész? egészségedre:DD mert hogy az 5-ösömet ráteszem, hogy lány vagy.
2013. jan. 22. 19:27
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te lány vagy kérdező? Akkor már más a szitu.. :)
2013. jan. 22. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!