Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Férfiak! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Mit szólnátok ha egy társkereső oldalon a hölgy felhasználóneve a következő lenne: fiatal anyuka?

Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

Felé se szarnék! Kölykös nő tudod kinek kell? Francnak se, vagy csak a rémembereknek, akik kénytelenek egy ilyennel is beérni. Más kölkét nevelni? Hol élsz te?!

Előbb kellett volna gondolkodni,mint koravénen idejekorán megszaporodni, egy bizonytalan manusz mellett, főleg aki még 30 alatt van, és nem az a vágyálma,hogy egy kismama mellett gubózzon be örök életére. Naná hogy lépett, és hajtja tovább a pinákat, amíg ez meg bölcsőzik. Szarik bele és lelépett, jól tette. Élni akar. Emez meg társkeresőkön keresi a következő balekot, az utódjelőlt pótapát, a gyámmarhát. Én nem lennék ilyenben partner.

2013. jan. 21. 14:55
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Nyersen fogalmaz az utolsó, de én az ő szemszögét is tökéletesen meg tudom érteni.
2013. jan. 21. 15:03
 13/16 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a normális hasznos válaszokat!

Csak pár válaszra reagálnék :Egyáltalán nem alkalmi kapcsolat és a gyerek apja jelenleg is az életünkben szerepel így nem is apa pótlékot keresek! jelenleg is fent vagyok egy normál társkereső oldalon, egy teljesen átlagos felhasználónévvel és eddig mindig olyanok találtak meg akik alkalmi kapcsolatot keresnek vagy annyira éretlen a gondolkozásuk még hogy fel se fogják hogy mi van azzal bombáznak hogy mennyire tetszem nekik,és hogy nem akadály a gyerek meg stb,de ezek nem nem hiszek mert az elő beszélgetés alkalmával nem mondjon ilyeneket,mert az nem létezik hogy az első beszélgetés alkalmával annyira de annyira megtetszem neki hogy majdnem hogy csak azt nem mondja hogy halálosan szerelmes!

2013. jan. 21. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak tapasztalatlan szexpartnekeresők. Ha egy bányarém lennék gyerek nélkül, akkor is ugyanezeket írnák.
2013. jan. 21. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Èn szemèly szerint beszarnèk!
2013. jan. 21. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal jobbak az esélyeid így, hogy gyerekkel keresel párt, mintha anélkül tennéd. Te legalább már kivetted a részed a családi életből, nem fogod azzal nyaggatni a leendő párodat, hogy mikor esel már terhes.

A gyerek nélkül ismerkedők meg mindig aggódnak, hogy kifutnak az időből, szegények, miközben csak túl válogatósak, vagy nem is szeretik igazán a gyerekeket. Te legalább letettél az asztalra valamit, és ezt szerintem a legtöbb férfi értékeli, és szívesebben összejönnének veled, mint mással. Csak az itt hozzászólók még fiatalok.

2013. jan. 21. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!