Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Mit szólnátok ha egy társkereső oldalon a hölgy felhasználóneve a következő lenne: fiatal anyuka?
Na vajon mit?
"Tuti felcsinálta valaki, lett egy nem tervezett gyerek az apuka elhúzott ő meg pasit keres"
De köszönöm gyerekkel alapból nem kezdek.
Mivel idősebb korosztályból keresgéltem mindig partnert, ezért általában gyerek is volt a képben. Engem abszolút nem zavart soha, mert egy kor után már természetes - nekem is van néhány.
De ha egy nő még a felhasználó nevében is azt hirdeti, hogy mellette egy gyerek is van, akkor alapból az jön le, hogy apapótlékot keres. Aki társat keresne, az nem azzal nyit egy társkeresőn - márpedig a felhasználónév, ami egyből szembe ütközik -, hogy a gyerekét hirdeti.
Még egyszer mondom, nincs - nem volt - bajom a gyerekekkel, de ha társat keresel, akkor mint nőt add el magad először és ne mint anyukát.
Pont a fentebb leírt szempontok miatt szerintem jó választás: hiszen eleve kizárja azokat, akiket zavar, hogy már van gyermek.
Én is gyermekesként keresek párt, és akit ez zavar, az egyértelműen nem hozzám való - maradnak elegen, akiket nem zavar.
Egyébként attól is függ milyen oldalon ez a neve a nőnek.
Ha mondjuk szextárskeresőn, akkor nem feltétlenül azt jelenti, hogy gyereke van. Csak vannak olyan perverz egyedek, akik szeretik az ilyesmi játékot és a nő így próbálja hirdetni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!