Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket el tud tántorítani egy pasitól a tény, hogy jegyűrű, illetve a tény, hogy felesége van?
ma 11:31
Ebben igazad van!
Most nekem is udvarol egy nős ember,aki egyébként az esetem,de ilyenkor az ember bele gondol,hogy ha egy házasságból olyan könnyen kilépne.....illetve ennyit jelent neki a hűség fogalma....
Ha szexkapcsolatot szeretnék, és bejön a nős pasi, én is neki, kefélünk egyet, és mindenki megy a dolgára.
Kapcsolatra viszont nem kéne olyan, akinek már egyébként van valakije...
A SZTAKI-szótárban is benne van ez a kifejezés:
"Van párom/feleségem, de nagyon rossz a kapcsolatunk, hamarosan elhagyom" = "Csak d*gni akarok, és eszem ágában sincs válni"
"rossz a kapcsolatom,de hamarosan válok!"
Ahhoz azért nagyon butának kell lennie egy nőnek, hogy ezt bevegye, ha csak nem 16 éves! :-)
Ha tetszene a pasi, azt mondanám: Rendben, válj el és majd akkor térjünk vissza a dologra, mert addig tabu vagy számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!