Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a csúnya lányok sokkal kedvesebbek és értelmesebbek, sokkal több szeretetet tudnak adni és őszintébbek is, mint a szép lányok?
A szépek válogatnak (megtehetik), úgy vannak vele, hadd menjen, jön a következő.
A kevésbé szép meg nyilván meg akarja ragadni a lehetőséget, odateszi magát, kedveskedik.
(Én felvállalom, se szép, se kedves nem vagyok.
Ilyenkor mi van?)
"van-e olyan nő, aki beismeri saját csúnyaságát?"
Persze, hogy vannak. Egyébként meg - mint mondtam - van arany középút is, azaz vannak olyan lányok, akik magukat nem tartják szépnek, pedig azok.
18-assal értek egyet.
Én pl. arányos testalkatú és arcvonású lány vagyok, mégsem a külsőm a legmegnyerőbb. Az emberek kedvelnek, mert kedves, okos és őszinte vagyok, merek önmagam lenni, kiegyensúlyozott vagyok és így a kisugárzásommal bárkit megnyerek. Szerintem a belső tulajdonságok és a viselkedés sokkal fontosabb, mint a külsőségek. A külső szépség mulandó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!