Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy a csúnya lányok sokkal kedvesebbek és értelmesebbek, sokkal több szeretetet tudnak adni és őszintébbek is, mint a szép lányok?

Figyelt kérdés
Aza baj, hogy testileg nem vonzódom hozzájuk, de jellemre minden szép lányt lepipálnak ezt már nem először tapasztalom. Bár tudnék vonzódni a csúnya lányokhoz!
2013. jan. 21. 11:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Engem csupán az érdekel, az itt elhangzott dolgokat ki vállalja fel saját magára nézve? van-e olyan nő, aki beismeri saját csúnyaságát? Mert itt folyamatosan "ők" vannak megnevezve, de egyelőre senki sem érzi érintettnek magát. Tehát mindenki jobbnak hazudja magát? Hol vagytok, bevallottan csúnya lányok? Mindig csak a másik a csúnya...
2013. jan. 21. 11:45
 12/20 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Én vállalom, hogy közéjük tartozom. e egyébként senki nem írta, hogy rá nem vonatkozik a dolog.
2013. jan. 21. 11:49
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha valakire csak ránézel és kicsit ismerkedsz vele abból általában már le lehet venni, hogy ki milyen, és sok szép csaj van, aki nagyon aranyos és értelmes is, meg ami neked csúnyának számít, nem biztos hogy mindenkinek az, továbbá ha egy nőt csinosnak is találok, de nem kedves, meg flegma akkor én már alapból nem tudok vonzódni egy olyanhoz, de ahány ember...... másfelől meg pont olyan a társaság ahol te élsz, sok olyan kérdést láttam már itt, hogy valaki panaszkodott valami miatt, mások meg pont az ellenkezője miatt, tehát az embernek nem feltétlenül csak a saját környezetéből kéne kiindulnia, meg attól ha egy lányhoz nem vonzódsz attól még nem kéne le csúnyázni, mert akármelyik lány ezerszer szebb mint akármelyik fiú, de honnan tudod, lehet hogy a tudatalattidban az van, hogy csak a flegma csinos csajok lehetne vonzók neked, és onnantól kezdve tök mindegy hogy ki mennyire vonzó, nézd meg milyen sok csajnak a bunkó pasik jönnek be, sokuknak szinte semmi más nem számít.... meg amúgy is neked mitől lesz csúnya egy lány? Attól hogy nem tetszik az arca? A gyengébbek kedvéért nem mindenkinek ugyanaz jön be, attól hogy van rajta felesleg? Valakinek pont az tetszik! Más felől, hány barátnőd volt? 10? 15? 20? Több millió nőről így azért mégsem lehet semmilyen véleményt mondani, még általánosságban sem, tehát butaság az egész...... az összes csajt szeretni kell, nem le csúnyázni!
2013. jan. 21. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:

A szépek válogatnak (megtehetik), úgy vannak vele, hadd menjen, jön a következő.

A kevésbé szép meg nyilván meg akarja ragadni a lehetőséget, odateszi magát, kedveskedik.

(Én felvállalom, se szép, se kedves nem vagyok.

Ilyenkor mi van?)

2013. jan. 21. 12:12
 15/20 anonim ***** válasza:

"van-e olyan nő, aki beismeri saját csúnyaságát?"

Persze, hogy vannak. Egyébként meg - mint mondtam - van arany középút is, azaz vannak olyan lányok, akik magukat nem tartják szépnek, pedig azok.

2013. jan. 21. 12:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Én felvállalom, hogy (bár én magamnak tetszem) tudom, hogy a külvilág nem tart túl vonzónak. Valószínűleg félig tudat alatt, félig tudatosan kompenzálom azzal, hogy kedves vagyok, csak ebből volt már, hogy pofára estem, mert az, hogy kedves vagyok egy sráccal nem jelenti azt, hogy az illető be is jön nekem. Ilyenből már többször volt gondom, hogy a kedvességemet félreértelmezték. (18 L)
2013. jan. 21. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:
De jó nekem, hogy ismerek pár lányt, akik szépek, kedvesek és értelmesek is.
2013. jan. 21. 14:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Ökörség, amiről beszéltek. A végén ki fogtok oda lyukadni, hogy minden kedves ember ronda, hagyjuk már... A szépség belülről jön, aki lelkileg rendben van, ha külsőre nem is top alkat, de kap belülről egy olyan kisugárzást, ami vonzóvá fogja tenni, ennyi az egész.
2013. jan. 21. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:

18-assal értek egyet.

Én pl. arányos testalkatú és arcvonású lány vagyok, mégsem a külsőm a legmegnyerőbb. Az emberek kedvelnek, mert kedves, okos és őszinte vagyok, merek önmagam lenni, kiegyensúlyozott vagyok és így a kisugárzásommal bárkit megnyerek. Szerintem a belső tulajdonságok és a viselkedés sokkal fontosabb, mint a külsőségek. A külső szépség mulandó...

2013. jan. 21. 16:54
 20/20 anonim ***** válasza:
A belső szépség is múlandó;)
2013. jan. 21. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!