Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányokkal való kapcsolatteremt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokkal való kapcsolatteremtés, kommukáció, csajozás?

Figyelt kérdés
Szóval 20éves fiú vagyok, volt már barátnőm, de vele osztálytársak voltunk, így nagyjábol ismertük egymást, illetve mindig volt közös témánk. Most, hogy próbálok ujra párt találni, előjönnek a szokásos problémák. Nem vagyok egy félénk srác, de azért bátorság kell egy full idegen csajhoz odamenne,mert az elutasítás azért szíven üt, de ha ezt leküzdöm utána jön a másik probléma, h miről dumáljak vele?Mert eddig 1-2 jelentéktelen mondtad volt a buliról azt kínos csend és mindegyikőnk lépett, szóval a közös téma találás,kapcsolatfelvétel a problémám, nem akarom rögtön kiffagatni, meg nem is tudok 5 jo poént elsütni h ugy érezzem h érdekes vagyok. Szóval fiúk, lányok, nálatok ez hogy szokott működni, csak ugy jön az egész belülről, vagy esetleg van vmi féle taktika is rá?köszi

2013. jan. 20. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
+1, nálam is ez van.
2013. jan. 20. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem ezt nem fogják elárulni Neked, nem akarnak még több konkurenciát.
2013. jan. 20. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor segítőkész lányok válaszát várom
2013. jan. 20. 18:57
 4/4 anonim válasza:

Nem tudom, hogy ezt este vagy nappal csinálod.

De:

1, Keltsd fel az érdeklődését.

2, Mutass felé vonzó tulajdonságokat.

3, Nézd meg, hogy alkalmas-e belülről arra, hogy lefeküdj vele vagy, hogy a barátnőd legyen.

Ha érdeklődik irántad, netalán megakar felelni, akkor kiváló az alkalom este arra, hogy megcsókold.

Ha nem sikerül, próbáld megközelíteni más szemszögből. Mert még kevésbé vonzódik hozzád.

Ha azonban sikerül, akkor jöhetnek a célok/álmodozások és mi egyéb témák.

(Persze csak a kapcsolat minőségétől függően. Ha csak leakarod fektetni, nem fogod megismerni az egész életét).

ui.: Ha barátnődként akarod, akkor első találkozáskor (momentán buliban), ne feküj le vele.

Remélem tudtam segíteni, Norbert.

2013. jan. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!