Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek ebben az esetben?
Nos,lehet hogy egy kicsit hosszú lesz..
Van egy lány,akit kb 1éve ismertem meg..
Ma találkoztunk először,jófej,beszólogatós,nagyszájú..(ez nekem pozitív).Szóval összehaverkodtunk..később emgtudtam hogy bulizós a csaj..
De le akar vele állni, a sok bulizással..
1 év után ma találkoztunk először, gyakorlatra mentem,Ő pedig ott dolgozik ahol én vagyok gyakorlaton,és egy busszal mentünk..
Szóval ez előtt is tetszett,de most hogy láttam,nagyon megtetszett..
Mivel ő egy pasizós(gondolom),bár nem szoktam látni facebook-on hogy sok pasi irna neki meg stb...
Ezért elkezdtem gondolkozni rajta hogy vajon lenne-e esélyem hogy összejöjjünk..
Én 16 éves vagyok(szerintem az érettségem vetekedik pár 20 éves emberrel is) Ő pedig 19,lassan 20éves lány..
Szóval ha bepróbálkoznék nála,lehet hogy erélyesen lepattintana( bár szerintem ha le is pattintana akkor kedvesen csinálná,igaz nem derült ki még róla hogy hogyan reagálna)
Szóval iylen lányt,érdemes elvinni randizni,meg virágot venni neki?
Lehet hogy kinevet ezért nem? pl.: jaaj de aranyos ez a "kisfiú"..tehát nem a "férfit" látja bennem..(tudom,még nem vagyok férfi,de akkoris..)
Szóval érdemes megpróbálni az udvarlást?
Vagy próbáljam meg,és ha ugylátom hogy nem úgy reagál rá..tehát úgy veszi mintha egy haverral lenne akkor inkább hagyjam?
Vagy mondjam meg neki előtte hogy nagyon tetszik?
Arra is gondoltam hogy simán vaalmikor ha 2en vagyunk..miközben várjuk a buszt vagy valamikor,hogy lesmárolom..de akkor meg lehet kinevetne vagy nemtudom..
Nemtudom mitévő legyek..
Légyszi normális választ adjatok..
JA,és nem volt még barátnőm sajnos..vagyis volt 1 de az sem teljesen az volt..
Bocsi hogy hosszú lett,köszi hogy elolvastad,elnézést a szóismétlésekért.! :)
biztos te vagy álmai fiúja egy lánynak aki nem ő :/..
nem akarlak el keseríteni, de a mai 20 éves csajok nem nagyon szoktam összejönni tőlük fiatalabb srácokkal...:/
le smárolni meg még véletlenül sem...
nekem is van plátói szerelmem mindig a legjobb fickó lesz és én bármit megtennék érte, de észre sem vesz és lekoptatott
23 L (ne csinálj magadból hülyét) ja ez egy vélemény...csak
Nagyon sokáig meg voltam győződve róla, hogy fiatalabb sráccal nem fogok összejönni. Mikor ismerkedtem eggyel, 4 hónappal volt fiatalabb nálam, de kicsit furán éreztem magam akkor is, pedig egyébként rendben volt a srác. Aztán találkoztam egy kis hülyével, aki akkor töltötte a 19-et és teljesen levett a lábamról. 2 évvel vagyok idősebb tőle.
De a 4 év még ennyi idősen kicsit elrettenthet egy lányt, ha amúgy lenne esélyed nála. De igaza van az elsőnek, semmiképp se smárold le. Tölts vele minél több időt, de ne legyél túl rámenős. Ha bejössz neki észre fogod venni.
Smárold le... ha el akarod rontani. Hagyd a virágot is, hiszen még nem ismered. Lehet, hogy elájulna tőle, lehet, hogy kinevetne.
A nő meghódításának lényege a figyelem. Beszélj vele minél többet és tudni fogod, hogy mit szeretne, akár tőled is.
Amikor türelmes voltam, akkor mindig sikerült megszereznem a kiszemelt lányt.
8 évvel idősebb a barátnőm.
Az hülyeség lenne,ha rákérdeznék hogy lenne-e nála esélyem?
Vagy hogy járna-e nála fiatalabbal?
ELSŐ VAGYOK:
én szerintem lemerednék, ha megkérdezné ezt valaki tőlem...
szerintem légy vele kedves érdeklődj iránta, de ne egyből a közepébe...viszont ha ő is esetleg keresne...de óvatos legyél....
nem tudhatod, hogy reagálna :S pláne a mai csirkék...
először puhatolózz :)
Igen, hülyeség lenne!
Mert szinte biztos, hogy nemmel válaszolna.
Úgyis fog majd mondani olyanokat, hogy eddig csak idősebb barátja volt... Ha minden jól halad és vonzódik is hozzád, akkor nem szabad ezekkel foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!